Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ya ferraride isteriz olmaz ama ferrarisiz dimi.. birde herkezin kendine ait kliması olsun ayarlasınlar heryerde derece farklı olsun herif masasında istediği sıcaklıkta yapsın sörf fln :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* *İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Cafe acıldıgında hersey daha güzel olucak ve hersey yerıne oturmus olacak ınanıcaksınız bu soyledıklerım yalan degil.[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 orc oda güzel :-p[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeMpTaTioN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Nico sende çok ucma olm yaa ne 100 makinası ama biliyorum sen yaparsın:) Hopca efendi sende imzanı degiştir artık laa arqas staff member yazıyo bare eski staff member yazsın geyik bir tarafa hayırlı olsun nico umarım herşey istedigin gibi olur artık 2 sene sonra 1000 makinelere:))))))) Arqas Eski Staff Member Developer Kenjesi'ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 makinelerde nos da olucakmı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Kenjesi kanka cok tsk edıyorum makınaları metın den (bulent ten) alıcaktım cok fıyat cektıler daha uygun p4 2.4 buldum ozellıklerı yazdım oraya bakalım ınsallah hayırlısı olacak beklerım acılısa metın halıl vs. gelicek :)[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 açılışa sanatçı getirsene gökhan özeni getir nası kaybolmuş jetskiyle anlatsın bize sonra da Ufak at ta civcivler yesin! şarkısını söylesin bize olur mu nicocum?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 açınca bikar resmini cek siteye upload et cafenin bi görelim esirgeme bizden bu güzelliği ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: DynamicK, 07 July 2003 01:41 tarihinde demiş ki: açınca bikar resmini cek siteye upload et cafenin bi görelim esirgeme bizden bu güzelliği ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 görmemişin arabası olmuş sağa sola mesaj atmış[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Yalanlarla milleti kek yerine koyuyosun anladık tamda bari aptal muamelesi yapmasaydın be.. "20(yirmi)" yazısını görünce koptum puhahahha 2000 model bmw ye biniceksin sonra benzin ,kasko,sigorta,bandrol parasını saati 1.000.000 dan 20 bilgisayardan kazanıcaksın o da güzel. Canı sıkılan buraya sallıyo hayallerini fantazilerini.. bişi yazmim diyorum ama mümkünmü.... Şizofren gençlik rullz[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 nikotin dedi mi yapar o şizofren değil delikanlı gençlikten kim tutar seni evli niktoin Hamile de bırakmış birkaç kızı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 *!Susuyorum Zamana Bırakıyorum*[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: nicotinee, 07 July 2003 01:51 tarihinde demiş ki: *!Susuyorum Zamana Bırakıyorum*[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 en güzeli[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Prawler, 07 July 2003 01:43 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 07 July 2003 01:41 tarihinde demiş ki: açınca bikar resmini cek siteye upload et cafenin bi görelim esirgeme bizden bu güzelliği ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 görmemişin arabası olmuş sağa sola mesaj atmış[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] görmemişin klavyesi olmus 30 milyara araba alıcam 40 a alıcam diye tantana cıkarmış yazmışda yazmış sonra Mesajımı gönder tuşunu keşfedip yollamış.. daha sonra 30 milyar 4 milyara düşmüş 2 haftaya kadarda 200 milyona düşecek:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hiç olmazsa anamızdan kalmayacak bize araba murat 131 olacak ama alınteri olacak[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 mans bmw olayı dogrudur dedemın dedıgıne yonelık konusuyorum.[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 kıvırmaya başladık. bmw alınmazsa artık "dedem bana `şagaa` yaptı" dersin.[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 nicotine bana bi şahin alsan LPG li yeter deden yollasın 1 tane[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer_gnr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 öncden haber verseydin yardıma gelirdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 heh gerçekse bile başarısızlığa mahkum bir yatırım. kartalda hatta maltepenin doğusunda diyim, kitle yok be...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 07 July 2003 04:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 [hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 oha be abi hatta dehovvv e herseyin bi sinri vardir beyav??? hayir sizin olayiniz ne?cozmeedim ben emmin koc yada sabanci kivaminda bi adam olsa gerek bi arkadasain dedii gibi kitlesiz bi yerde kitle olmadan olmicak bi is yeri-ki anlattiina gore balya balya para dokceen bi is yeri- acican gene kesmicek deden 'eli is tutuyo' deya bmw alicak is yerine kitle exportu icin otobus(dolmus olmuis evrim gecirmis bi sayfada)hatti koycan.. herkesche boyle aile lazim ne diim (ha bunnar olursa ve eger bmwyi goruyr otobusle gelirsem kafeye prawin dedii gibi saatine 20 mil bayilcam) edit:kanit-sonuc parantezi ekledim[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) [Bu mesaj Kendersever tarafından 07 July 2003 06:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Lol baştan makara yapıyoruz biz adamlan ciddiye alanlar var. Adam hadi %75 i eli kaydı yazdı istanbulda kaçkişi eski snn uoda oynuyordu haberiniz varmı onlaada %90 indirim yapıcam diyor bundan öncede paticik üyelerine %50 indirim yapacam diyordu valla bu konumda evden dialupa vereceğim 1100.000 tlyi gidip cafeye 110.000tl olarak veririm. Yanlış birşey gözlemledim yazma oranında gelişme var arkadaşın eskiden yazar kaçardı daha çık çıkmazdı 1hafta snra tekrardan yeni bir yazış olayıylan karşımıza çıkardı şimdi ise cevap bile vermeye başlamış.Ben hala sabırlan bekliyorum Çinin Amerikaya savaş açmasını... Unutmadan kartalda dükkanımız var elbet giderim oraya birgün bankalar caddesinde gelip bakarım cafene...[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: nicotinee, 26 June 2003 20:22 tarihinde demiş ki: Paticik üyelerine %80 indirim Yetkililere %70 indirim ve Arqas Uo shardinin oyuncularına %50 indirim olacak cunku cafe arqas :)[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Paticik üyelerine %80 miş pardon...[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 LOL ![hline]TheSilver, 01 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki: acımadıki :-P acımadıki (kafasına kask takar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar