nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Tekrar merhabalar sonunda net cafem acılıor 230 metre kare dukkan tuttum ve yarın boyaya baslatıyorum 1 haftaya kadar acılmasını beklıyorum pc ıslemcılerı ve ismi: Tr-Game Net Cafe p4 2.4 17 inc lg monitor 512 ddr ram ekran kartı asus 4200 (gforce 4) on bord ses kartı 52x lg cdroom 80gb hdd printer scanner (ınternet hattı 1mb yada 512 kb) Bılgısayar sayısı 20 (yirmi) adet Cafe kısmındaki yiyecek icicekler Tost vs. Cay vs. Nargile ve Shark Köşesi. Dev ekran tv. Cine5 Digiturk yayınları . Adres / Bankalar Cad.(ankara cad.) kartal apt. Istanbul/KARTAL Acılıs Tarihi Tekrar Yayınlıcagım Saygılarımla Timur ERSOY.[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 [Bu mesaj nicotinee tarafından 06 July 2003 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ahahah Allah akıl fikir versin ne diim ona ahrcayacağın parayı bana verseydin ayda 1 milyar para verirdim sana bi de dururdu üstüne üstlük paran[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ne Diyek Kralsın.... Açta Antalyadan Ziyarete Geleyim... Emekli Majesty... :)[hline]By Hoca Efendi icq: 113784403 Eski Arqas Staff GM Majesty... Bir Sana Doyamadım Birde Sabah uykusuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 mesele para degil sevdigim bir meslek iyi olacagına ınanıyorum hocaefendi herzaman bekleriz :P[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Hayırlı olsun da dükkan biraz büyük olmamış mı 20 bilgisayar için?=[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hayırlı olsun[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Bir tarafi fastfood ve cafe olacagı ıcın suanlık 20 pc iyi 2 ay sonra 60 pc yapacagım yatırım cok iyi olacak ınsallah 100 pc yapacagım sene sonuna kadar[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Nargile kokuları baymasın kullanıcıları :)[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 abi naaaptın??? sponsorluğunu microsoft mu yapıyo? 100 pc mi?[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Klima var + havalandırma.[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 senin önünde eğilirim elimden başka bişiy gelmez:)[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 adam sermayeyi rezil etmiş[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Dedem den bir haber aldım net cafe acıyorum (is sahıbı oluyorum) die bana bmw tek kapı almıs 2bin model mavi[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ehe.. Bende mi açsam cafe bir tane :)[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ist tede bi şube açmayı düşünürsen 1 numaralı müşterin olurum[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) said: Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! [hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ayrılda gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bu arada müthiş bi gaf yaptım orda ankara falan görünce detaylı bakmadım meğerse ist teymiş kendimden utandım[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Online Oyun Listesi : Ultima Online The Second Age Star Wars Star Craft Counter Strike Age of Empires vs. Turnuva : Haftada birgün cs turnuvasi yapmayı pilanlıyorum ne dersiniz ? Cafede gormek ıstedıgınız dekorları yazarsanız memnun olurum bas masayı dekor olarak akvaryum yapmayı dusunuyorum.[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ankara'dada vardı net cafem 2 sene ıslettım kapattım ıstanbula geldım ıste :) Uo culara %75 indirim olacak :)[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Gidiyo paracıklar... Ayda bir yapacaksan yap turnuvayı. Bence.. + Çoğu iyi kafelerde (Bildiğim) 20den az oyun yoktur. Özellikle Kadıköyde.. CD Writer alıp ana bilgisayara CD kopyalıyıp satabilirsin.. + Bir tane sistem bilgisayarı lazım turnuvalar için. Genel olarak da. Dedicated serverlar, teknik destek için, falan[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 pc lerden bi kısmına cossacks yükletirsen ölürüm sana kesin gelicem zati[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Eski UOculara %90 yap ayrılmayayım :p[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Tabiki cd writer olacak unuttum üsendim oyunları yazmaya butun oyunlar olacak ozel sunucu olacak turnuva ıcın katılım ucretli olacak :)[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar