Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hehehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 walla benim odanın fotorafını çekip göstersem size ama privacy oluyor biraz. hırsız girse çıkamaz bu odadan benim olmama gerek yok odada :). sadece masadakiler: 10 tornavida, dumbell, eşşek kadar ayarlı pense, 1 köpek, 1 ses kayıt cihazı, kalın zincir kolye, fazlasıyla kablo, bira bardağı, bükülmüş bira kutusu, 2 toner, 20 kalem, 1 printer, 1 boş fanta şişesi,terlik(!), cüzdan,webcam,telefon,fener,çakmak, 8pil, 3 kitap,2 t-shirt, 1 adaptör(büyük baya), 2 cd kutusu, kola bardağı, tv kartı, delgeç, kağıt ve türevleri, şapka, boş cd, 2 mouse, 1 klavye, 1monitor. daha bi sürü saymadığım şey var. sadece masanın üstünde. yerleri siz düşünün[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet kasayi unuttun. :P ya benim basima gelse delirirdim heralde! [spo1=Delirme ani][/spo][signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]FILES.GEN.TR [New File Center][Bu mesaj Crane tarafından 11 Ağustos 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hırsız jedi imiş :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @ crane oonun bende videosu var şimdi bulamadım ama süper komik bir şey o bayağıda uzun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 emaneti yastık altında güvenliği kapalı saklamak lazım yanına girip "uyumadığını bili-*ZPAM** OOAEARGHHH"[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Chemical Hırsız Kovucu tüm müzik marketlerde[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 korkunç bişey ya[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çüş yani diyecek laf bulamıyorum. blöf yapıyor olmasın? yada evdeki ışıklardan vs. den takip etmişte olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 benim odama hırsız girince neler yasar(zavalli) once kapimin girisinde, girmeye calişan herkesin yerle yuz temasını saglayan yarı acık sırt cantama takılır. yerdeki gofret kola kutusu ve cips poşeti atıkları arasından zehirlenmeden kalkarsa, zaten o super guclu bir hırsızdır : [spo1=ta daaaam!!][/spo] ayaga kalkan hırsız, malesef kucuk kardesimin oyuncak sandalyesine basıp ucarak elbise dolabina girecektir. elbiselerimin dagınıklıgı ve o dolabin 1 senedir toplanmadıgı dikkate alinirsa, min. 1 saatte ordan cıkmak için ugrasacaktir. o sırada coktan polis gelir yada adam vaz gecer.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gece zaten ayrı bi korku kaynağı. sinirlerim de bozulmaya çok elverişli , kesin altıma yapardım kesin.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: dory, 11 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki: benim odama hırsız girince neler yasar(zavalli) once kapimin girisinde, girmeye calişan herkesin yerle yuz temasını saglayan yarı acık sırt cantama takılır. yerdeki gofret kola kutusu ve cips poşeti atıkları arasından zehirlenmeden kalkarsa, zaten o super guclu bir hırsızdır : [spo1=ta daaaam!!][/spo] ayaga kalkan hırsız, malesef kucuk kardesimin oyuncak sandalyesine basıp ucarak elbise dolabina girecektir. elbiselerimin dagınıklıgı ve o dolabin 1 senedir toplanmadıgı dikkate alinirsa, min. 1 saatte ordan cıkmak için ugrasacaktir. o sırada coktan polis gelir yada adam vaz gecer. dory'den korkmaya başladım:D he bana gelince napardım bana dese -çaktırma derdim:D[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi[Bu mesaj kitana tarafından 11 Ağustos 2005 06:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sen niye tırsıyosun ki kermit :) Hadi bunu diyen hayalet falan olsa tamam da,erkek değilmisin sen :P Sana öyle diyecek, kırabilirsin ağzını yüzünü hehe[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 11 Ağustos 2005 06:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hırsız neyin bu ne çekiceği belli olmaz.Bazen cüneyt arkın modu işe yaramıyor[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 uyumadığını biliyorum demek için yaklaştığında gözüme parmağımı sokardım ben :D adam da amma yüzsüzmüş ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu okuyunca aklıma bi diyalog geldi,haberlerde görmüştüm çok gülmüştüm. Bi eve hırsız girmiş,kadınla mücadele ediyor. -Gafama gafa geçiriyodu herif. Elini de ağzıma zoktu bağıramem diye.(kadının şivesi böyle) -Teyze ısırıp goparamadınmı barmağını? Goparıp ataydın -Yav yok ne ısırması gafama gafama nası yumrug atiyö ben naptıımı bilmeyom[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: _gZm_, 10 Ağustos 2005 22:19 tarihinde demiş ki: yada aglayarak gercekten gercekten uyuyorum falan derdım :( :D[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bakıyorum da çok efe insan var topicde, gerçi ben de normalde sinirlerim alınmış kadar sakinken dellenince gözüm kararır 2-3 kez elimden zor adam almışlardı. Ama problem bu değil, gözümün kararması ve saldırmam hırsızın beni gözünü kırpmadan zıbartacağı gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Birincisi, o hırsızlar boş gezmiyor. Haberlerde vardı zamanında hatırlarsanız, adam hırsızı kovalıyor evin içinde, hırsız balkondan atlıyor aşağı, adam balkona çıkıyor o sırada aşağıda bekleyen hırsızın erketecesi(gözcüsü) çekip tabancayı bizi gördü diye vuruyor adamı öldürüyor. En aptal hırsız bile bıçak taşıyor ve o panikte öldürmek için vurur, durdurmak için vurmaz. İkincisi, hırsızlar da salak değil, bakıp içerde izbandut gibi adam görünce gaz sıkıyorlar. Bizim arkadaşlara da oldu, 2. katta camın önünde yatan 2.10luk arkadaşın göbeğine basıp içeri girmiş, her şeylerini almış, hatta arkadaşın yastık altında tuttuğu bıçağı alıp yastığı yere atmış falan herif yüzsüzlüğe vurup. Arkadaş bir uyanıyor (ki tilki uykuludur tık desen kalkar) göbeğinde çamurlu ayak izi cam açık. O bakımdan asarım keserim işe yaramaz, hırsız denilen adam oraya kavgaya değil çalmaya geliyor, dayadı mı spreyi mışıl mışıl uyuyorsun. Bunları da düşünerekten güvenliğinizi arttırın derim.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evinize ceza evi işlemeli bi tspih falan filan koyun hırsız girer geri çıkar ve evde tek yanlız kalan bayanlarada bişi yapmıolar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 one bea öle ben korkunca saldırgan olurum haatta bigün karanlıkta dağdan gelirken çalıyı uzaylıya benzetmiştim üstüne saldırdım koşa koşa atlayıp :horace: öle bişi dese herhalde kalkıp onada saldırırdım korkudan :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 beynine levyeyi geçirirdim o hırsızın..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 KErmit peki ne almış? euheu çok merak ettimde[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla feci bir durum öyle bir durumda hırsıza " uyku tutmadı yahu, naapsak? " diye bi soru yöneltsen asıl dumur o olur gerçi ama bunu yapacak soguk kanlı adam tr yi geç kutuplarda bile yoktur timsah avcısı bile bişi yapamaz, o derece...[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Dela, 10 Ağustos 2005 22:25 tarihinde demiş ki: öf serefsizler 3. kata kadar da tirmaniyolarmis, haberde okudum. su norman bates bicaayla yatayim, cakarim sirtina en kotu. sonra yatarsın biraz hapiste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu arada bizim yan apartmanda atık borusundan 5. kata tırmanıp mutfak camından içeri girmişti bir hırsız eve giren hırsıza girişmek silahla vurmak fln yasak artık hırsızı en rahat ettirecek sekilde karşılamak gerekiyor yeni yasalara göre hırsızlar koruma altına alınmış bulunmakta levent kırca da eleştirmek için bir parodi hazırlamıştı bunun için[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar