Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyumadığını Biliyorum...

kermit

Öne çıkan mesajlar

walla benim odanın fotorafını çekip göstersem size ama privacy oluyor biraz.

hırsız girse çıkamaz bu odadan benim olmama gerek yok odada :).
sadece masadakiler:
10 tornavida, dumbell, eşşek kadar ayarlı pense, 1 köpek, 1 ses kayıt cihazı, kalın zincir kolye, fazlasıyla kablo, bira bardağı, bükülmüş bira kutusu, 2 toner, 20 kalem, 1 printer, 1 boş fanta şişesi,terlik(!), cüzdan,webcam,telefon,fener,çakmak, 8pil, 3 kitap,2 t-shirt, 1 adaptör(büyük baya), 2 cd kutusu, kola bardağı, tv kartı, delgeç, kağıt ve türevleri, şapka, boş cd, 2 mouse, 1 klavye, 1monitor.

daha bi sürü saymadığım şey var. sadece masanın üstünde.

yerleri siz düşünün[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

benim odama hırsız girince neler yasar(zavalli)
once kapimin girisinde, girmeye calişan herkesin yerle yuz temasını saglayan yarı acık sırt cantama takılır. yerdeki gofret kola kutusu ve cips poşeti atıkları arasından zehirlenmeden kalkarsa, zaten o super guclu bir hırsızdır :
[spo1=ta daaaam!!][/spo]

ayaga kalkan hırsız, malesef kucuk kardesimin oyuncak sandalyesine basıp ucarak elbise dolabina girecektir. elbiselerimin dagınıklıgı ve o dolabin 1 senedir toplanmadıgı dikkate alinirsa, min. 1 saatte ordan cıkmak için ugrasacaktir. o sırada coktan polis gelir yada adam vaz gecer.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 11 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
benim odama hırsız girince neler yasar(zavalli)
once kapimin girisinde, girmeye calişan herkesin yerle yuz temasını saglayan yarı acık sırt cantama takılır. yerdeki gofret kola kutusu ve cips poşeti atıkları arasından zehirlenmeden kalkarsa, zaten o super guclu bir hırsızdır :
[spo1=ta daaaam!!][/spo]

ayaga kalkan hırsız, malesef kucuk kardesimin oyuncak sandalyesine basıp ucarak elbise dolabina girecektir. elbiselerimin dagınıklıgı ve o dolabin 1 senedir toplanmadıgı dikkate alinirsa, min. 1 saatte ordan cıkmak için ugrasacaktir. o sırada coktan polis gelir yada adam vaz gecer.

dory'den korkmaya başladım:D

he bana gelince napardım bana dese

-çaktırma derdim:D[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi

[Bu mesaj kitana tarafından 11 Ağustos 2005 06:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen niye tırsıyosun ki kermit :) Hadi bunu diyen hayalet falan olsa tamam da,erkek değilmisin sen :P Sana öyle diyecek, kırabilirsin ağzını yüzünü hehe[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 11 Ağustos 2005 06:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu okuyunca aklıma bi diyalog geldi,haberlerde görmüştüm çok gülmüştüm. Bi eve hırsız girmiş,kadınla mücadele ediyor.
-Gafama gafa geçiriyodu herif. Elini de ağzıma zoktu bağıramem diye.(kadının şivesi böyle)
-Teyze ısırıp goparamadınmı barmağını? Goparıp ataydın
-Yav yok ne ısırması gafama gafama nası yumrug atiyö ben naptıımı bilmeyom[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

Bakıyorum da çok efe insan var topicde, gerçi ben de normalde sinirlerim alınmış kadar sakinken dellenince gözüm kararır 2-3 kez elimden zor adam almışlardı. Ama problem bu değil, gözümün kararması ve saldırmam hırsızın beni gözünü kırpmadan zıbartacağı gerçeğini değiştirmiyor maalesef.

Birincisi, o hırsızlar boş gezmiyor. Haberlerde vardı zamanında hatırlarsanız, adam hırsızı kovalıyor evin içinde, hırsız balkondan atlıyor aşağı, adam balkona çıkıyor o sırada aşağıda bekleyen hırsızın erketecesi(gözcüsü) çekip tabancayı bizi gördü diye vuruyor adamı öldürüyor. En aptal hırsız bile bıçak taşıyor ve o panikte öldürmek için vurur, durdurmak için vurmaz.

İkincisi, hırsızlar da salak değil, bakıp içerde izbandut gibi adam görünce gaz sıkıyorlar. Bizim arkadaşlara da oldu, 2. katta camın önünde yatan 2.10luk arkadaşın göbeğine basıp içeri girmiş, her şeylerini almış, hatta arkadaşın yastık altında tuttuğu bıçağı alıp yastığı yere atmış falan herif yüzsüzlüğe vurup. Arkadaş bir uyanıyor (ki tilki uykuludur tık desen kalkar) göbeğinde çamurlu ayak izi cam açık. O bakımdan asarım keserim işe yaramaz, hırsız denilen adam oraya kavgaya değil çalmaya geliyor, dayadı mı spreyi mışıl mışıl uyuyorsun.

Bunları da düşünerekten güvenliğinizi arttırın derim.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

one bea öle
ben korkunca saldırgan olurum
haatta bigün karanlıkta dağdan gelirken çalıyı uzaylıya benzetmiştim üstüne saldırdım koşa koşa atlayıp :horace:

öle bişi dese herhalde kalkıp onada saldırırdım korkudan :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
valla feci bir durum
öyle bir durumda hırsıza " uyku tutmadı yahu, naapsak? " diye bi soru yöneltsen asıl dumur o olur gerçi ama bunu yapacak soguk kanlı adam tr yi geç kutuplarda bile yoktur
timsah avcısı bile bişi yapamaz, o derece...[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bu arada bizim yan apartmanda atık borusundan 5. kata tırmanıp mutfak camından içeri girmişti bir hırsız

eve giren hırsıza girişmek silahla vurmak fln yasak artık
hırsızı en rahat ettirecek sekilde karşılamak gerekiyor
yeni yasalara göre hırsızlar koruma altına alınmış bulunmakta
levent kırca da eleştirmek için bir parodi hazırlamıştı bunun için[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...