tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 [spo1=lvl 80 warrior][/spo] Edit: Spoiler ( Murtaza )[Bu mesaj Murtaza tarafından 08 Ağustos 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Resimde Hicbirsey belli olmuor ki :)[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nereyi okuyamadın? açıklıyım sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bi osmanlı tokatlık işi var bunun[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 saol murtaza[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şaka bir yana daha lvl kasmam ben oha ölüm be bu 80 oldummu bırakırım pvp ztn herkes 1 vuruş olur ehuah[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya bende 80 lvl fln yazmior characheter vs hepsi japonca gözüküor[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 japkoda en yüksek char lvl 76... edit bu yada kore serverı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melapa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 80 lvl charla 240k np mi yapmış. edit chardan başka bişi değil bu. normalde o np yi 2 günde yapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 1 ayda 17k np yapmış :D nerden mi biliyorum :) çünkü sağ tarafta yaan np 1 ayda kazandığıdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hayvan bu adam silaha bak 205 attack :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: 80 lvl charla 240k np mi yapmış. edit chardan başka bişi değil bu. normalde o np yi 2 günde yapa. Bence normal olabilir çünkü kore serverının %90ının lvl 70+ olduğu düşünülürse bu warrior onlara göre mükemmel bir adam değil.(Zaten herkes korelilerin oyun çılgınlığını bilir bu yüzden herkesin 70+ olmasına şaşmamak gerekir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nyceres te bile 714k np var.adam 70.bu baya bi ezik olmalı yada cz de cok panik atak.zuhaa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ohaaaaaaaaaaaa bu ne len :D Herifte buff sız 8k yakın hp var :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 59 Nation Point : 8xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: kamikaze, 08 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki: nyceres te bile 714k np var.adam 70.bu baya bi ezik olmalı yada cz de cok panik atak.zuhaa:) Nychris 65 lvl deilmiydi ?[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 59 Nation Point : 8xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bencede japon serverına göre bu adamın 80 olması doğal[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hayır canım 70 oldu bile.uyuma:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 lvl 80 kaç yılda olurum ki ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 SABAH AKSAM KASARASAN SANIRIM 3SENDE OLURSUN:)EN KÖTÜ İHTİMAL:)80 OLUPTA NAPCAN OLM.MADALYON MU?TAKCAKLAR:):oZUHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 80 Olmaya Kasacağına Git Camdan Atla Hiç Değilse Ölürken Görebilirsin ve Daha Acısız Bir Ölüm Olur,Ama öleceğinden emin olduğun bir yerden atla.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Beyler 80 lvl np si niye az diyosunuz da. orda bütün adamlar güçlü. Bizim serverlarda olsa oki tamam 26276347474456 np yapar ama dediğim gibi...[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bakıyorum bakıyorum tekrar bakıyorum O_o . Manner e baksana ... Sanırım o serverde harpylerden 50şer bin Aposlardan 60şar bin exp gelıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 YUHHHHH BU NEE BEE. OLM BU CHAR VURMAZ LA O GLAVE I FIRLATIR KAFANA SADECE SENIN KAFAYI UCURMAZ TÜM CZ Yİ DOLANIRDA GELİR. PUHUAHAU ŞOK OLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yamakasi_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi hiçnbirinizde düşünmüonuzmu bu ss oynama die:D oolmasa bile abi 80 lwl ne yaa kesin apodan yada harpyden bi 50bin ex geliodr yoksa sittin sene kasılmaz yaa ben 64 lwlim 1 saatte %3 alıom gerisini hesap edin 70 den sora 2 saatte %1 felan alırsın ki insan intahar eder yaa 80 olacam die yani bizim serverler için imkansız bişi bu olay bakalım ke de nası olacak[signature][hline]nick:_YaMaKaSi_ server:xıgenon lwl:64 ırk:human cinsiyet:sapına kadarrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: quatro, 09 Ağustos 2005 00:59 tarihinde demiş ki: YUHHHHH BU NEE BEE. OLM BU CHAR VURMAZ LA O GLAVE I FIRLATIR KAFANA SADECE SENIN KAFAYI UCURMAZ TÜM CZ Yİ DOLANIRDA GELİR. PUHUAHAU ŞOK OLDUM glave deil o raptor +9 KE ye geçtiğinde bazı itemlerin resimleri aynı olduğundan değiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar