erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dün oyunda pelerinli gördüm üstünde hiç item yok sadece ilk baştaki silahı var(4lük).belliki bi arkadaşı onu clana almış pelerni olmuş.lvl 36 adamım vardı o sırada cypherda bi gömdüm geberdi.(ARENADA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 e olabilir?[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pelerine karşı bi kompleks seziyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 acaba pelerinin pahalılığının sebebi nedir yoksa insanların zenginliğinimi temsil ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bende sana bi koyarsam ölürsün ne varki :D[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pelerin insanlarda benim lvl yüksek kodummu oturturum gibi bi etki yaratıyo, boş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Beni görenlerde 62 olduguma inanmıyor. Bazen pianaya iniyorum civcivleree yardım edeyim diye. Adamlar inanmıyor taki haungayı 1 saniye içerisinde asagı alana kadar.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pelerin düşmanları! yakın pelerinleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Lütfen herzaman buna benzer süper içerikli başlıklar açın ki forum kirlenmeye devam etsin....[signature][hline]Uninstall KO!!!bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu gün kendini kral sanan bi arkadaş cz ' da avcihan kendini bi halt sanıp partmisin ortasını dalıp 4 kişiyi indirdi :D peşine düştüm geldi başladı 600 400 vurdu :D kendi sıra eğlenio işte oysa ben adama selam veriodum stealth bastı tekrar geldi yine :D umutsuz bir sonuç eğer okuyosan :D seni kınıyorum arkadaşım dost olmak istemiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar