Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client Yazlilari...

Walkyre

Öne çıkan mesajlar

Bir client editledim. çok güzel oldu resimleri butonlari falan degistirdim? fakat icinde text'leri degistiremiyorum. Bunun icin hangi program gerekli? Ya da michalengelo'yla olurmu AcabA?

Bu güne kadar hiç aklıma gelmemişti client editlemek meğer çok zevkliymiş. neden daha önce aklıma gelmedi diye düşünüyorum. bi de şu text olayına çözüm bulursam çok iyi olacak.

sağolun...

[Bu mesaj Walkyre tarafından 03 July 2003 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Walkyre tarafından 03 July 2003 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tmm o zmn ben şeyi sölüycem sadece client editliosun oke de benim bilgisayarda resim çizme kabiliyetim 0 dır bu resimleri biyerden mi alıyosun kendin mi çiziyosun bi kaç alakalı resim bulabilsem eklentiler yapıp başka resimlerle birleştirip halledebilirim ama yok bulamadım da resim...[hline]
..........My Info..........

MY ICQ
=Listeye Ekle
MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Client teki Yazilari degistirmek Icin hex Editor kullanabilrsin
bunlardan tavsiye edebilecegim HexEdit indirdikten sonra client.exe yi ac ve degistirmek istedigin text i bul degistir fakat dikkat etmen gereken seyler var client duzenin bozmamak icin eger degisecek text seni yazmak istediginde uzunsa harfleri " "(bosluk kullanarak silmelisin eger tam tersiyel yapabilecegin birsey yok degistirmeyeceksin yada uygun karakter sayisina dusureceksin..[hline]Absolute & Lonely....
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi yeni bi sorun çıktı,Ben bu programı bayağı bir aradım ve buldum da. fakat dosya en azından (hatırlamıyorum) 2-3 mb kadardı. Sonra abim onu ben yokken kapatmış ve yarım kaldı. O siteyi de bi daha bulamadım bende bi daha aradım ve çektim ama dosya bu sefer kilobayt boyutundaydı. ikonu bal peteği şeklinde bi dosya fakat en küçük bişey bile anlayamadım.

Sen bana doğru bir adresini verirsen çok mutlu olurum...
Sosyal ağlarda paylaş

client bittiğinde yolluyacağım buraya tek özelliği görsellik.
Şu anda mage robe'ların üstüne şeytan resimleri koymakla meşgulum. ardından da paperdoll'u değiştireceğim.
inşallah beyenirsiniz...

(mage robe'un üstünde şeytan resmi düşünün çok güzel olucak gibi. fakat sorun çıkardı umarım hallederim)
Sosyal ağlarda paylaş

YAw Bıde Su Nebula Gıbı Kurunca Dırek Logınını fln Kendı Gırııyo ya Ole BIsey olmasmı Banada lazım Bıktım logın değiştirmekten[hline]Coca Cola Hayatın Tadı
Koka Kola Hayatı Türkçe Tadı

İCQ=173110143
http://www.flashberk.net/kola.html
Bence Su animasyonu bi izleyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek istediğini anlayamadım.
bu arada hard gamerdaki ben diilim. fakat orda da oynadım çok kısa bi zaman. fazla ilgilenmedim tek hatırladığım sitesi yeşil-siyah bişey di o zamanlar bi bi kaç defa arkadaşımın charıyla takılmıştım.

(o zamanla nebula delisiydik tabi :) )
Sosyal ağlarda paylaş

hard gamer'ın level sisteminden anlıyorsan ş usorularıma cevap verirmisin?

--öncelikle quest points olayı. qp nasıl kazanlıcak?
--ikincisi trivias olayını çözemedik? Trivias point ne ?
--birde exp kazanmanın yolunu bulamadık? experience nasıl kazanacağız? yaratıklara tag mı eklicez? çözemedim aydılatırsan mutlu olurum...
Sosyal ağlarda paylaş

Level sistemi Npc kesdikce puan veriri mesela lvl 1 den 2 ye 100 exp 2 3 2000 gibi giddikce çoğalır ve level 21 altı bazı canavarlardan due exp alır bude Aldığın puanı 2 ye katlar mesela 42 due exp = 84 olarak senin puan sistemine geçer

Travia Point nedir ?
Travi Point kesdiğin npc lerden çıkan Bir Bonus tur bunlar 3 hanede kulanabılrsın

1Tp = 10 dex e kulanabilirsin (100 den sonra verdiklerin bosa gidiiyor tekrar 100 oluyor )

1Tp= 10 İnt verir en Fazla 800 yaparsın int (Tabi Hg de MEditasyon yok yani işe yaramııyor)

1Tp= 10 Quest point Eğer Çıkan tp leri Quest pointe Kullanırsan biriktirmen lazım level menude biriktirdiğin Qp lerle bazı ıtemler ala biliyorsun mesela 1900 Qp ye Yüzük var saniyede mananı 2 2 dolduruuyor Sonra 500 qp Ye Potion Of Virtue var Buda Eğer Cok zor durumda kalırsan içdiğin anda her seyını Fulluyor mana Hıts Bla Bla ..

Experience VErme Komutu=.set.tag.experience 10000 (kafana gore doldur orayı )

Travia Point komutu = .set.tag.travia point 548454 burayıda Doldur

qp komutu .set.tag.Quest Points 1215511515 burayıda aynen doldur

istediğin itemleri oradan alırsın Quest points menusu var orada
+ LEvel Menusun acmak için .level i kullan Bilmiyosan[hline]Coca Cola Hayatın Tadı

İCQ=173110143
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bu Level Sistemini kulanacak san MEdtasyon hızını Nebuladakından daha hızlı yap yada MAna refressh Potionlarını kullan[hline]Coca Cola Hayatın Tadı

İCQ=173110143
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...