Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 [spo1=bilgi merkezi][/spo] [spo2=webmail service][/spo] arjantinli elemanlar yapmış zevkine. ilginç valla webct yi hackleyip bizim notları silseler daha hoş olabilirdi edit:ama backup alıolardır dimi aklıma gelmedi,=([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God![Bu mesaj Akerfeldt tarafından 10 Ağustos 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yasık...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 puhuauhauha yuh be, herif utanmadan adware koymuş bide :D adamlar işi ticarete dökmüş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hacklemekle kalmamaış abarmış adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ohannesss diyorum.. la biri ODTÜ nün sitesini haklese ne süper olur haa.. ama o site hacklenmez gibime geliyor :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 niye odtü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 afferim arjantinlilere, bu arjantin bira mardağı olan olmasın??? -bize ordan 4 arjantin bide çerez getir koçumm -tabim abim[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bizim hackerlar 1000 tane arjantinli sitesi dağıtır, cillop gibin olur, hiçbişeyleri kalmaz; can sıkıntısı, sindirim sorunu, baş ağrısı....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ne arjantinlisi ya =P hackleyenler ayar vermiş arjantin diye. yok kızılcıklı gençlik yazıp kendilerini elemi verselerdi? eheh...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Harbiden arjantinli olduğunu nasıl anladınız ,?[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arjantin yazıyor ya azuhauhauha :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Delikanlı adammış!! Aşıkını gösterebilmek için site hacklemiş... Tabi renk seçimide uygun duruma, "kırmızı". Ve yazmış "Mary Te Amo..." Yani:"Mary seviyom ulan ben seni senin için heklerim bu siteyi hekledim hatta... Çılgın dişi Mary!" demiş. Türkçe meali bu eklemedim bişi ben. Edit: bu Mary, Mary Wynn meri mi acep? [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Ağustos 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @cuytherock Germany yazmaya üşenip almanya yazıyoruz, sonuçta ikiside aynı turkey yerinede türkiye yazıyorum..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 "dasaaa" said: bu Mary, Mary Wynn meri mi acep? ahah olabilir hakkaten. yanız "bilmemne was here =)"lık bi adam gelip bizim siteyi nası haXXorlar ya bu kadar mı basitmiş lan =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 10 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Üzüldüm :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben de şimdi onlara cevap vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben biliom aslında nerden girdiklerini de, fazla kurcalamamak lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yuh koskoca Sabancı Üniversitesi'ne ait web sitesinin bu matıktaki bir adam tarafından hackleneceğini tahmin etmezdim. Kaldı ki Sabancı bilişim ve telkomünikasyon teknolojileri konusunda başarılı bir firmadır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 firma? univ? höh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Özel üniversite olduğunu biliyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Özel üniler ne zamandır firma oluyorlar :=) Alakayı kuramadım :=P Ayrıyaten Ceday sölemeden sölesem mi ki biliyomusun dediğin adamın ordan mezun olduğunu :=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ege üniversitesi admin'ide zilyon defa uyarılmıştı ama eşŞŞŞek herif bir türlü önlem almıyordu. Ne adamlar var haberiniz yok. Öyle büyük bir başarı olduğu sanmıyorum. Yöneticinin sorumsuzluğudur muhtemelen. Ya da bilgisizliği diyelim. Staj için torpille KOC a alınan ve anında server başına oturan adamlar biliyorum. İşin en can sıkıcı yanı da gerçekten hiç birşey bilmiyor olmalarıydı. Heh neyse ... Heh ege üniversitesinin bilgi bankası zımbırtısının kodlarını ve mysql şifrelerini isteyen var mı :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 11 Ağustos 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Firma değiller sadece maddi yönden sorun olunca holding destek veriyor.Ama sistem olarak ayrı dallarda koşturuyorlar..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar