Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabanciuniv.edu h@XXorlandı

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

[spo1=bilgi merkezi][/spo]

[spo2=webmail service][/spo]

arjantinli elemanlar yapmış zevkine.
ilginç valla webct yi hackleyip bizim notları silseler daha hoş olabilirdi
edit:ama backup alıolardır dimi aklıma gelmedi,=([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 10 Ağustos 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Delikanlı adammış!! Aşıkını gösterebilmek için site hacklemiş... Tabi renk seçimide uygun duruma, "kırmızı". Ve yazmış "Mary Te Amo..."
Yani:"Mary seviyom ulan ben seni senin için heklerim bu siteyi hekledim hatta... Çılgın dişi Mary!" demiş. Türkçe meali bu eklemedim bişi ben.

Edit: bu Mary, Mary Wynn meri mi acep?
[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Ağustos 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"dasaaa" said:
bu Mary, Mary Wynn meri mi acep?

ahah olabilir hakkaten.

yanız "bilmemne was here =)"lık bi adam gelip bizim siteyi nası haXXorlar ya bu kadar mı basitmiş lan =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 10 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh koskoca Sabancı Üniversitesi'ne ait web sitesinin bu matıktaki bir adam tarafından hackleneceğini tahmin etmezdim. Kaldı ki Sabancı bilişim ve telkomünikasyon teknolojileri konusunda başarılı bir firmadır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Ege üniversitesi admin'ide zilyon defa uyarılmıştı ama eşŞŞŞek herif bir türlü önlem almıyordu. Ne adamlar var haberiniz yok. Öyle büyük bir başarı olduğu sanmıyorum. Yöneticinin sorumsuzluğudur muhtemelen. Ya da bilgisizliği diyelim. Staj için torpille KOC a alınan ve anında server başına oturan adamlar biliyorum. İşin en can sıkıcı yanı da gerçekten hiç birşey bilmiyor olmalarıydı. Heh neyse ...

Heh ege üniversitesinin bilgi bankası zımbırtısının kodlarını ve mysql şifrelerini isteyen var mı :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...

[Bu mesaj Zopik tarafından 11 Ağustos 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...