sw0d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 evet bugünlerde bir mp3 player almayı düşünüyorum .. son karar olarak Zen micro ve zen touch arasında kaldım ve zen touch da karar kıldım... zen touch kullanan biri varsa + ları - leri ni sorabilirmiyim yada bilgisi olan biri var ise aydınlatabilir mi ???[signature][hline]sw0dster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yokmu yardımcı olabilecek biri :) bir fikir edinmek istiyorum tam anlamıyla almadan önce[signature][hline]sw0dster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bende Muvo 2 war kasma git al muvo minnacık pahalı ama güzel kaliteli insanlar radyo sansada gayet iyi bence hehe :)[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bence arama kısmına yaz Creatşve Zen Touch baya bi topic açılmıştı bu tip mp3 player hedesi hakkında.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viji Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben ayrı konu açacaktım da bunu uplyayaım dedım creative zen touch u xp tanımıyor cd sini de bulamıyorum driver ı nı nerden bulabilirim ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Programi var onun, flashdiskler gibi direk Windows gormuyor, NOMAD Explorer olmasi lazim adinin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viji Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 O programı indirdim açılmadı ama yine de tavsiye için sağol....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 www.creative.com'dan gayet de bulunuyor programı. Support bölümü altında olacaktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu arada ben yeni 40gb'lik Zen aldım. Bana soracak olursanız iri olması haricinde hiçbir dezavantajı yok. + Pili daha uzun süre dayanıyor + Pil ömrü bitince 30€'ya yenisini alıp kendiniz takıyorsunuz + Ses kalitesi daha iyi + Fiyatı daha uygun bunun gibi...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viji Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben de 20 gb lık var,almadan 40 gb ın gelmesini mi beklesem diye düşünmüştüm ama dayanamayıp aldım,ama şimdi 40 gb lık larını gördüm de çok iyi etmişim :) ,sonra teknosa da gördüm 40 gb lığını zaten büyük bi mp3 player olan zen touch daha da büyümüş pek beğenmedim açıkçası. herşeyinden çok memnun olsam da şu eksisini söylemeden edemeyeceğim;touch ped i inanılmaz çabuk bozuluyor,sonra kendi kendine düzeliyo ve de i pod kadar rahat değil açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yeni aldığım için bozulması konusunda bir şey diyemeyeceğim ama touch padi ile ben ipoddan daha rahat ettim açıkçası. Ben garipim muhtemelen (:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar