Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Aslında ne olduğu çözüldü. şöyle izah edeyim. KA'da rice cake olayı kaldırılmış. yani rice cake çıkmıyor. Ve eğer abyssden rice cake çıkmışsa birşey alamıyorsunuz. Söylediklerine göre sistemi değiştiremedikleri için böyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 saol benim bissürü abyssm boş çıktı zaten :'( cakelerden verselerdi kullanırdım :D işe yarardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 myko hala var mı =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yok abi iyi ki vermiyolar, cake bende sinir yapıyo mirasethi öldüresim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Pyro, 11 Ağustos 2005 10:52 tarihinde demiş ki: myko hala var mı =) myko hala var peki usko japko ? dier ko lar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 birileri esprik yapmı$ snrm da ben hıc bırınde oynamıyorum artık.myko da adam gıbı player yok, sonradan arttıysa bılemem.ama bnm zamanımda yoktu onu bılıyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar