In_SuN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadaşlar bana yardım edin..6/8/2005 tarihinde oyundan dc oldum ve 3 saatlik bi giriş denemsinden sonra ID mi girdim ve kaşşıma yazı çıktı.your account has been block...... falan filan şok oldum.sebep olarak fradulent user of cr.card.sonra ban listesine baktım gm tarafından 999gün blok yemişim.ne yapacam.premium alırken hatalı girişten dolayı sanırm bu ama o kdar insan düpden ksden ban yemiyorda ben hatalı card no girişinden mi blok yiyecem.biri bana yardım etsin... server:xigenon.. ne yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oha o fraudent senmisin ? o adam hergün cr. kartından pay pal dan ban yiyiyor. sen hergün premium service mi alıosun? ve hergün yanlışmı giriosun çok merak ettim[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Punckey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 -------------------------------------------------------------------------------- oha o fraudent senmisin ? o adam hergün cr. kartından pay pal dan ban yiyiyor. sen hergün premium service mi alıosun? ve hergün yanlışmı giriosun çok merak ettim -------------------------------------------------------------------------------- abi ne olur şaka yaptım de ben iptal :D :D :D[signature][hline]Abi elli binniranız varmı? şarap alıcamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 :D:D:D[signature][hline]Nick: :: OverSouL:: Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:10xxx Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tepeye bir komedi bölümü,ilk sırayada bunu sticky alsak nasıl olur. Abi o senmiydin :D Bu arada fradulent kel,mesinin anlamını bilen varmı ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Şhaaakaa yapmıştırrr şaka dimi :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Zuhaha :D:D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ********************************** oha o fraudent senmisin ? o adam hergün cr. kartından pay pal dan ban yiyiyor. sen hergün premium service mi alıosun? ve hergün yanlışmı giriosun çok merak ettim ********************************** Ve konu kopar... Zuhahahaah. Cok ciddi demiş yaw. Saka ise harbi saglam espri yapmısın.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ************************** Ve konu kopar... Zuhahahaah. Cok ciddi demiş yaw. Saka ise harbi saglam espri yapmısın. ************************** Beni anlayan bi sen varsın burda :P[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bide ciddi olarak şu soruyu sormuştum 54564164564 gün boyunca bu adam cr. card ve pay pal ı yanlış girmiş bu benim dikkatimi çekti :D[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Zuhhaha... Puhahaha Sanırım arkadaş "fradulent" adamın nicki oldugunu zanletmiş ve ondan böyle bişi yazmış. :D:D:D Zuhaha :D:D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 la söylesenize fradulent in anlamı başka diye :D bende onu bi isim zannediom :D[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hay sen cok yasa emi. :))[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu benim bıçakların üzerinde "silver" yazısını gördümde aaa bu süper bir markadır diince arkadaşımın yerlerde yuvarlanarak gülmesine sebep olmama benzemiş.Meğersem o markası dil her bıçağın üstüne yazılan bişeymiş:DDaa sonra baktım kerçekten öle yafff:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 :D:D:D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Punckey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi düşünsenize adamın adı sahtekar :D:D:D[signature][hline]Abi elli binniranız varmı? şarap alıcamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melapa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 fraudulent in en basit anlamı HİLE demektir joey [Bu mesaj melapa tarafından 11 Ağustos 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet fraudulent in anlamını bende biliyorumda bu fradulent bende dedim garanti bi türk yazdı bunu ve becerememiş zannettim.[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar