gcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mikrofonlu webcamlar kullanışlı oluyomu? Düşünüyom da eko yapması gerekir bilgisayarın hoparlörüyle. Bunun dışında bana kalite/fiyat oranı yüksek olan webcam ve headset(gerekiyosa) önerebilirmisiniz? Teşekkürler.[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bende akita marka webcam var mikrofonlu herhangi bir sorunda yok. Hatta radyo yayını bilem yapıyorum.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 walla bende pegassu un var 20milyonmu öyle bişey üstünde 6tane led var karanlık olunca otomatik yanıyo. mikrofonu da var ama hiç kullanmadım gerekirse headset kullanıyorum. daha kullanışlı oluyor. yalnız bu gece led leri gözünü rahatsız edebilir zira yüksek ışık veriyolar.ben kapatıytorum onları sen elektrik bantıyla kapatabilirsin. ben benim kitaplığın köşesindeki metal hedeyi söktüm tam uydu üstüne :)[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 labtec var bende mikrofonlu webcam, hiç bir sorun çıkartmadı şu ana değin gayet rahat.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar