KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Şimdi Bugun Size Rasengan Çekmeyi Öğreticem.... İlk Ders Chackrayı Spiriller Cizecek Şekilde Elimizde Topluyoruz... Sonra Biraz Daha Konsantre Oluyoruz Ve...Hazııırr... İstedimiz Kişi Uzaya Yollıya Biliriz Artık...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 09 Ağustos 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hımm, cok güzel de ne bu?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Anime İzle Biraz Cahal Kalma...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 09 Ağustos 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Chidori owns rasengan. diiyorum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bende Chidoriyi Severim..Ama Millet Rasegan Öğrensindie Yaptım..Hem Chidori Çok Ses Çıkarıo Gece Gece Komşuları Rahatsız Etmeye Gerek Yok...;)[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 once su dolu toplarla calismak gerekmiyo mu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ayrıca shadow clone laızm duz yapması heyecanlı deel[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 KAGEBUNSHIN NO JUTSUUUU!!!![signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: aquila, 09 Ağustos 2005 02:19 tarihinde demiş ki: once su dolu toplarla calismak gerekmiyo mu? Okadarı Size Ev Ödevi...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: BonePART, 09 Ağustos 2005 02:21 tarihinde demiş ki: ayrıca shadow clone laızm duz yapması heyecanlı deel Ya Bi Seviyeden Sonra Klon Lu Yada Düz Fark Etmio .....Azıttım..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kagebunshin ile yapmak marifet diil. marifet bir saniye içerisinde tek elle rasenganı oluşturabilmek. ayrıca chidori çok suxor be.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sonucta shikamaru hukmeder...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ne bu. aduket gibi bişimi[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. Siberservis.com[/b] Soulwax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 millet japonca öğrenmiş haberimiz yok hiç bişi anlamadım cahil kaldık :([signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Chidori owns tabii ki chidori rehberinide yazacam zaten bi sasuke gelsin...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Wuchstein, 09 Ağustos 2005 03:41 tarihinde demiş ki: ne bu. aduket gibi bişimi Evet aduket gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Heey hey shikamaru benim favorim noluyo :) BEnim gibi taktik kuran ve düşünen tek kişi o.Bazen düşünürüm o mu benim özentim ben mi onun özentisiyim diye :P ama cevap bellidir :D[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kenshin dark hadou yu falan da kullanabiliyomusun :d yoksa akumaya donmekten mi korkuyosun[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 U-zu-ma-ki Naruto Rendan tutorialı isteriz :D[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 [Bu mesaj Spidee tarafından 09 Ağustos 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Harem no Jutsu hepinizi alteder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: zlorwf, 09 Ağustos 2005 13:30 tarihinde demiş ki: U-zu-ma-ki Naruto Rendan tutorialı isteriz :D Siz Bi Tane Konu Mankeni Bulun Onuda Yaparız...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Chidori sux...Rasengan rullaz.Ayrica nedir bu sasuke fanligi anlamadim nine tails rocks!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Sasuke'yi verseler elime bi kasik suda bogarim![signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu devirde cocuk olmak da zor be, bizim zamanimizda bi aduket vardi bi aryuken.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar