elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Şimdi bu Çizgi Dizi kaç sezon kaç bolum onu soyleyebilir misiniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 25 idi galiba[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hmm sanırım evet cunku areste de 25den sonra gecen bir bolum yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ilk 20ye kadar 1. sezon. ama bazı yerlerde bu sezonu ikiye ayrılmış gibi söylüyolar, ilk 10 birinci sezon, ikinci 10 ikinci sezon gibi, yanlış tabi. ilk 20 birinci sezon 20-25 arası da ikinci sezon[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 40 bölüm fln mı olacak bu? ilk 20 bölümü izledim süper walla herkese tavsiye ediorum. ilk 20 bölümün gazıyla jk2'yi bitirdim şimdi academy'i oynicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Kişiselş fikrim: Cartoonları zaten sevmem, sevemem tiplemeler çok uyuz olmuş. İlk seznda adamlar 2 dakika yapmış sürekli bitiyor yenisini takıyoruz, ikinci sezonda 10 dakika yapmak için ıkınmışlar olmamış. 10 üstünden maximum 5 veririm[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Emule de 10.bolum den snrası da paylasıldımı.Emule acılmıor bakamıorum[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bi sölylenti var eppisode 4 ve episode 5 arasini cekiceklermis cizgi film olarak sonra 5 ile 6 arasini gerce zaten cizgiroman olarakq var[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 25. bölümde bitiyor, daha devam etmeyecek, zaten e3ün başlangıcı=25in sonu, ardından devam ediyor hemen. clone wars dökümanter anlamda yararlı olmuş, jedi combatlarından pek bir şey beklemeyin yalnız, fakat eksikliğini republic commando timleri yeterince ve oldukça da tatminkar bir şekilde dolduruyor bence, hatta sırf o sahneler için bile izlenir. bir başka güzellik de yeni silahların, birliklerin, savaş aletlerinin tanıtılması olmuş. kırmızı, mavi ekli trooper üniformaları ve anakinin kırmızı kostümünün dizaynı da hoşuma gitti. bir de bence jedi ritüellerinin gösterilmesi zenginlik katmış seriye, test of the spirit örneğin. 1-20 arasını çeşitli paylaşım programları yardımıyla edinmek durumundasınız anca, fakat 21-25 için direk link mevcut, buyrun iyi seyirler http://pdl.stream.aol.com/aol/us/moviefone/movies/2004/lucasfilm/hyperspace/chapter21_320_dl.mov http://pdl.stream.aol.com/aol/us/moviefone/movies/2004/lucasfilm/hyperspace/chapter22_320_dl.mov http://pdl.stream.aol.com/aol/us/moviefone/movies/2004/lucasfilm/hyperspace/chapter23_320_dl.mov http://pdl.stream.aol.com/aol/us/moviefone/movies/2004/lucasfilm/hyperspace/chapter24_320_dl.mov http://pdl.stream.aol.com/aol/us/moviefone/movies/2004/lucasfilm/hyperspace/chapter25_320_dl.mov[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 taptım ben clone wars'a valla.ep3ü bunu görmden giderseniz kaçıracağınız şeyler olacaktır.tabi gerçek bir sw fanı değilseniz çok şey değiştirmez.örneğin grieveios'ın neden paso öksürdüğünü bilemessiniz.bunun gibi detaylar vs.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ben de birazını izledim, gayet eğlenceli. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bence de özellikle clone wars ile 3 arasındaki geçişi güzel sağlamışlar. Bütün bölümleri ares te kolaylıkla bulunabiliyor.[signature][hline]{==:{*__*}:==} Arama motorları, hepsi burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 İzleyin Mace windu ya hayran kalın :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 windunun droitlerlerle karetekitlik yapmasını çok abartmışlar. bide yoda coruscantta o lama benzerimsi mahlukatı nerden buluyor cıkartamadım. başka bi durum ise bence obi wan, anakin, yoda ve windu dışındaki jediları ezik yapmışlar. filmlerinde de aynı durum var bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Karetekit değil Teras Kasi dövüş sitili[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 mokunu cıkarmasalar bende Teras Kasi diyebilirdim. Ama genel olarak güzel diyebilirim seriye.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 arkadaslar ilk 20 bolumu nasi elde edebilirim birisi aciklayabilirse cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 areste var zipli olaraktan. sinanpaşada ghost bilgisayardan dvdsini aldım ama ben direk kasamadım.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bi de son 5 chapterin linli olarak verilmis fakat windows media player programi bunu calistirmio hangi program calistirabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 quicktime player açar o dosyaları[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ilk 20 bölümü Emule'den çekmiştim. 700mb'lık tek bir dosya yaptıkları için kopuklukda olmuyordu. hangisi nerde bitiyor nerde başlıyor anlamadan film tadında bir kerede izliyorsunuz.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Star Wars olması dışında berbat bir şey! Aklım hayalim almıyor böyle bir projeyi nasıl bu kadar kolay harcamışlar. Garip iğreti olmuş çizimler. Senaryo desen sanki 1-20 başkası, 21-25 başkası tarafından yazılmış. 1-20'yi yazan arkadaş günde 20sa anime seyredip kafayı sıyırmış bir zat iken 21-25'i yazan arkadaş ise "Ulan herif batırdı, rezil etti hadi şimdi kurtarmaya çalış işin yoksa" demiş ve çizgi filmin dinamiklerini değiştirmeden Ep.3'e bağlamaya çalışmış gibi duruyor. Çizimler berbat...Dediğim gibi olabilecek en kötü kombinasyon kullanılmış; Power Puff Girls+Anime (Al birini vur ötekine) Star Wars olması ve (özellikle 21-25 arası) bölümlerde anlatılanların Ep.3 ile ilgili olması dışında elle tutulur, savunulur bir yanı yok. 3/10 alır bende ancak. O da SW ürünü olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Zaten dizinin amacı 3. filme gidildiginde seyircilerde kopukluk oluşmasını önelmekti. Mesela Clone Warsı izlemeden giden biri "Lan bu Anakin ne zaman Knight oldu ne yaptı da oldu?" "Bu grevious lavuğu neden öksürüyor" "Lan bu grevious ne zaman geldi de öldü ben hiçbişey anlamadım." "E hani klon savaşları başlamıştı bu ne bitti hemen adam gibi meydan muharebesi bile olmadı" diyebilir, normaldir, bunu önlüyor dizi. Çizimlere gelirsek, bence hoşlar, göze batmıyorlar, detayların arasında kaybolmuyorlar. Sonuçta çizgi film portre çizecek halleri yoktu ya adamların, ben beğendim yani seriyi zevkle izleniyor. Ara hikayeler falan oldukça hoş.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: mdma, 07 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki: windunun droitlerlerle karetekitlik yapmasını çok abartmışlar. bide yoda coruscantta o lama benzerimsi mahlukatı nerden buluyor cıkartamadım. başka bi durum ise bence obi wan, anakin, yoda ve windu dışındaki jediları ezik yapmışlar. filmlerinde de aynı durum var bence. Yani koskoca corusant da o yaratığın barınabilecek bir yeri yokmu ? Zaten o saydığın karakterler hero sınıf karakterler... Filmlerin gidişatınıda onlar belirliyorlar.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 corusant konusunda belki haklısın ama diğer konu için onlar herodur, butun film onlara bağlıdır, diğerleri eziktir, arada öldürelim gitsin mantığı ne derece doğru bilmiyorum.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar