Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

macbeth

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

çok süper bir grup bu yaa
günlerdir, defalarca malae artes albümünü dinliyorum, muhteşem şarkıları var
Dinleyenler var mı ne düşünüyorsunuz bu grup hakkında?
http://www.metalstorm.ee/bands/view_band.php?band_id=macbeth[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Sosyal ağlarda paylaş

bütün albümü indiremem lan diyenlere 1 şarkı
macbeth - lifelong hope
[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!

[Bu mesaj ucanadam tarafından 09 Ağustos 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ucanadam tarafından 09 Ağustos 2005 03:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehue düsünüp anlatmisin ama bosver bence arayan bulur diyorum ben hadi internetin olmadii zamanlar yada 56k zamanlari neyse de..buarada Lest We Forget ve Romantic Tragedy's Grescendo olmasi lazim bunlarda gayet iyidir albüm olaraktan..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

diğer labümler
[spo1=Romantic trgadey's crescendo]ed2k://|file|Macbeth.-.Romantic.Tragedy's.Crescendo.(192kbps).rar|58754371|66C7B04419879076EFF624F9F4A01D7E|/[/spo]
[spo2=Vanitas]ed2k://|file|Macbeth_-_Vanitas_-_Released_by_Bupu_[Link_found_at_the-real-eselmetal.6x.to].rar|112175534|E3187B8EC1CE3057B05DBD82A87406D2|/[/spo][signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...