ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok süper bir grup bu yaa günlerdir, defalarca malae artes albümünü dinliyorum, muhteşem şarkıları var Dinleyenler var mı ne düşünüyorsunuz bu grup hakkında? http://www.metalstorm.ee/bands/view_band.php?band_id=macbeth[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu da ed2k linki: [spo1=link]ed2k://|file|Macbeth_-_Malae_Artes_-_Promo_-_2005.tar|70778880|67D1D1F94CF67A8C89A976DE81BBD797|/[/spo] kesinlikle tavsiye ediyorum[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Tarz?[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Khaldern... Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 binbircesit metal turunden biridir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gothic black metal verdiğim linktede yazıyor zaten[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bütün albümü indiremem lan diyenlere 1 şarkı macbeth - lifelong hope [signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! [Bu mesaj ucanadam tarafından 09 Ağustos 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ucanadam tarafından 09 Ağustos 2005 03:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ehue düsünüp anlatmisin ama bosver bence arayan bulur diyorum ben hadi internetin olmadii zamanlar yada 56k zamanlari neyse de..buarada Lest We Forget ve Romantic Tragedy's Grescendo olmasi lazim bunlarda gayet iyidir albüm olaraktan..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 romantic tradegy 98 yılının sanırım bende duruyor =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 diğer labümler [spo1=Romantic trgadey's crescendo]ed2k://|file|Macbeth.-.Romantic.Tragedy's.Crescendo.(192kbps).rar|58754371|66C7B04419879076EFF624F9F4A01D7E|/[/spo] [spo2=Vanitas]ed2k://|file|Macbeth_-_Vanitas_-_Released_by_Bupu_[Link_found_at_the-real-eselmetal.6x.to].rar|112175534|E3187B8EC1CE3057B05DBD82A87406D2|/[/spo][signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 RTC albümü güzel, diğerlerine şöyle bi baktım pek sevmedim. Fakat RTCde de hatunun telaffuzu bir kötü bir kötü olmaz bu kadar...kliyar kuayet votarrr nedir yaa.. Rye basa basa hemde. İtalyan dimi bunlar?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 evet italyan[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 şarkı müthiş damardan[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 suan albumu dinlemeyi bitirdim, ve hoşuma gitti, ucanadam'a tesekkur edelim:)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar