Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hocam Özel durumum var ...

Valeron

Öne çıkan mesajlar

turkiyenin kanayan yarası gerçekten bu tebrik ederim super soru.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 10 Ağustos 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
kopya çekmek anladım ki dünyanın en zahmetli işi lise3 fiziğini bile elinde bi bardak nescafeyle iki kere okursan en az 70 alırsın ama kopya yazmak öyle mi ohooo salaklık bence

Her okulda o kadar kolay degil o..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

bizim okulda senenin basında tum donemin sınavlarını gosteren bir takvim dagıtılırdi, ve o gun sınav ya 2 ya 3. saat olurdu(yogun olarak) ve tum okul aynı anda sınav olurduk. yani o aylar once o saatte sınav oldugunu bilip ona gore davranman gerekirdi, "özel durum" tuvalet izni alamazdın, cok nadir yada. twistedemo hakli, ben ne zaman kopya yazsam hiç ihtiyacım kalmadan yapabiliyorum :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

bi insan niye "büyüklerinin söyledikleri"ni kulak arkası eder, ders çalışmaz ve kopyaya dadanır; ileride büyüklerinin dedikleri çıktığı zamanda kafasını duvarlara vururki.. Buna bende dahilim.
Liseye başladığım ilk gün, tuvalette lise son bi çocuk elini omzuma koydu, "olm sen sen ol, derslerine çalış, hocanı iyi dinle sonra benim çektiklerimi çekme" demişti. Harbidende 3 sene sonra o çocuğun söyledikleri aklıma geldi. Zamanında lafını dinleseydim felsefe ve tarih derslerinden sadece bir kere olsun iyi bi not alırdım belkide. (Hayatım boyunca felsefe ve tarih derslerinden bir kere olsun geçemedim :()
İnsan denen yaratık gerçekten de yaratılıştan salak... :hmm:[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Sosyal ağlarda paylaş

birinin imzasında vardı.

"hayat zor bir öğretmendir. sınavı önce dersi sonra verir."

yada böle bişi işte..

walla ben geçen sene, son aylara kadar rahat rahat çıkıyodum. ama kantine gittiğim anlaşılınca bi daha çıkartmadı hoca :)[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

kadın milleti tam bi şeytan ya.
erkekler saf şeytan, işlerine yaramayacak her tür şeytanlığı yaparlar
kadınlar zeki şeytan, işlerine yarayan 1 tek şey yaparlar, o şeyde erkeklerin 100 şeytanlığına bedeldir.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Sosyal ağlarda paylaş

Lonely demiş ki:

said:
İnsan denen yaratık gerçekten de yaratılıştan salak...

hülen sen derslerden kaldın diye insanlara niye laf sölüyon :D
Çalışmadıysan kopya çekiceksin.

Alıcaksın 3 tane karakalem. Daha sonra 0,7 kalemin içine uç takar gibi iğne koyucaksın.

Şimdi karakalemleri altıgen olarak düşünelim. içine iğne koyduğumuz kalemle, her bi bölümüne 2 satır yazı yazıyoruz. Bu da bi kalem için 12 satır yazı demek olur. E tabi bunları yazarken uzun uzun cümle kurmicaksın, kilit noktaları yazıcaksın, okurken aklına gelicek. ;)

Yalnız bunu yapabilmeniz için gözlerinizin iyi görüyo olması gerekiyor.[signature][hline][/b]
Lonely, 10 Ağustos 2005 04:23 tarihinde demiş ki:
istediğiniz yemek olsun. ayıp ettiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

@murtaza :
sie lam. benim matematiğim, biyolojim, kimyam ve fiziğim hep 100 geldi. bi kere 95 aldım diye intihar ediodum... felsefe ve tarihten kaldıysam nolcak. o bölümlerle ilgili bi işmi yapıom :)

bide sende ne cevherler varmış lam böööle. sen zamanında bacağına kopyada yazmışsındır.. :-p[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...