Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANkarada Deprem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahanza deprem oldu walla[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
Aabii yusuf oldum ya ekren nasıl salnadı ya off gotum ucukladı ya ellerim nasıl titriyo ya[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
Dimi ama bunu ilk kez çok fazla hissetim ya çok korktum lan[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Mesaj tarihi:
Ya dengem bozuldu sallanıyorum gibi hissediyorum off insanın piskolojisini nasıl bozuyor ya[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Mesaj tarihi:
alışırsınız biz 19 ağustos ta alıştık[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
@Dela alakası yok uzun süre zaten hemen çıkarım dışarıyada kısa sürdü sağlam sallandı bina. Piskolojisi boozuk bir insanım ya şöyle cvbylar yazmayın![signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Abi her gece oluyosa pek sallanıcak bi durum değil.Harbi ben tırsmaya başladım ya bu ne her gece her gece[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
bizde 17 agustosda bi kac ay her gun her gece sallanmaya devam etmistik artcilarla, hatta o kadar islemisti ki insanlara az bi guclu sarsinti olsun acaba oncul mu? diye tekrar sokaklara akilirdi.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
valla kuşku yaratmayı sevmem ama son 2 ay çok fazla karınca türedi yeryüzünde. yazlıkta ve evde (apartman dairesi olan) yani..

depreme bağlanabilir mi bilemiorum[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
2005.08.11 00:00:58 39.8547 33.0085 5.0 3.5 -.- -.- MAMAK (ANKARA)

3,5 muş be abi ..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 11 Ağustos 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...