Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANkarada Deprem

Dreamer

Öne çıkan mesajlar

Aabii yusuf oldum ya ekren nasıl salnadı ya off gotum ucukladı ya ellerim nasıl titriyo ya[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dimi ama bunu ilk kez çok fazla hissetim ya çok korktum lan[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dengem bozuldu sallanıyorum gibi hissediyorum off insanın piskolojisini nasıl bozuyor ya[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

@Dela alakası yok uzun süre zaten hemen çıkarım dışarıyada kısa sürdü sağlam sallandı bina. Piskolojisi boozuk bir insanım ya şöyle cvbylar yazmayın![signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...