undomiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 başlarım onun dalgasına o bana sataşanın diyorum ne öyle ya *bazı* erkekler kendi aralarında ne yapıyosa yapsın analarına saysın sövsün ama azıcık centilmenlik bilsinler yuh yani.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 up aklıma takıldı gene bu şarkı bi bulamadım[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dimmu Borgir- Broderskapets Ring olabilir mi? :D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 zhauheu. mortis rules. =)[signature][hline]Silent dance with death...
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Anita Ward sölüyor[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn...
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yok efendim Einsturzende Neubaten... =) Evet onların da bööle bi şarkısı mevcut[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 durun indiriyorum anita ward değil o eski bi şarkısı yeni versiyonunu arıyorum[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yok be biri der zaten black metal diğeri eski birşey Einsturzende Neub diyede bişi yok yahu tek dinleyen ben miyim şarkıyı ne zevksiz biriymişim ühühü[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Blood Sisters versiyonunu denedin mi?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oda değil[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oha kaç ay oldu be? :) lol[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hehe ringo ringo şişeler diye bi şarkı var o olmasın dicektim bi baktım kaç ay öncesinin topiciymiş. :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yok ya bu ring my bell deki you can ring my bell die kadın söylüyor orası aynı dediğim şarkıdaki gibi ama daha değişik versiyonu vede erkek var bi tane kalın sesli konuşuo konuşuo oda arada ne diosa[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 up[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 up[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 up[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 up[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Müslüm Gürses?:D [spo1= ? ]bulamayacan galiba[/spo][signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem [Bu mesaj KillJoy tarafından 04 Ağustos 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 harbi bulamıcaz snrm bi daha up luyorum[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bunu dene Inoj ready for the world albümünden Bir de bunu dene D.J. Jazzy Jeff & The Fresh Prince Homebase albümünden[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Inoj'un kinin sözleride şöyle imiş. Belki hatırlarsın[spo1=Sözleri][Intro] Ooh ooh Yeah Ring my bell Ooh ooh Yeah Ring my bell I'm back You're home The days you really miss me I guess You did by the look in your eyes Now lay back and relax Let your body put away the distance Then you and me can rock a bye You can ring my bell Ring my bell You can ring my bell Ring my bell Now the night is young And full of possibilities Well come on And let yourself get free Well the love (the love), for you (for you) So long, I've been saving But tonight, it's made for me and you You can ring my bell Ring my bell You can ring my bell Ring my bell You can ring my bell You can ring my bell Ding-a-ling, ding-a, ah, ring it You can ring my bell, anytime, any place Ring it, ring it, ring it, ring it You can ring my bell You can ring my bell Ding-a-ling, ding-a, ah, ring it You can ring my bell, anytime, any place Ring it, ring it, ring it, ring it You can ring my bell Ring my bell You can ring my bell Ring my bell You can ring my bell Ring my bell You can ring my bell Ring my bell You can ring my... Anytime baby You can ring my... Anytime sugar You can ring my... In the daytime You can ring my... In the night time[/spo] Klp hakkında bilgin var mı abi? ne bilim Zenci söylüyor falan.. var mı böyle bi detay =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Pato Fu: You can ring my bell You can ring my bell Ringo, ring a bell... You can ring my bell Ring my bell Ring my bell BU MU?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bir de Ann Lee var, ama o da Anita Ward yorumu.. Bu arada Pato Fu bunlar... Belki yüzler tanıdık gelir...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben numberone radyosunda dinlemiştim adamın sesinden ama zenci gibiydi tipi herhalde kalındı baya ayrıca anita ward eski brz bu şarkı 2-3 senelik[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 inoj ve pato fu nunkini bulamadım diğeri değil ama pfff ne zor şarkı bu ya[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Öne çıkan mesajlar