StRomper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Merhaba paticik ailesi.Aranıza katılmaktan onur duyarım. Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hoşgeldin, bizde gurur duyarız[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Alıntıla
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Merhaba , hoşgeldin ailemize[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hoşgeldin...[signature][hline]These open doors... Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 HOSGELDİN.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hoşgele.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Alıntıla
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hoşgeldin efendi....[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hosgeldin :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Alıntıla
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Alıntıla
turunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hoşgeldin.. Sefalar getirdin.. :)[signature][hline]Kimse bilemez... Alıntıla
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Alıntıla
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 welkom[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Alıntıla
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.