Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 28 Mayıs 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
hehueuhe o da çok süperdi. saf Elan yaa

Saf maf ama Hailey'i tavlıyo adam.Doğal tabi adamdaki 18 charisma kimsede yok...
Mesaj tarihi:
Saf falan ama tatlıda, romantık cocuk velasım.

Ben "don't touch the gate" diye ustune atladığı bölümü cok seviyorum =)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Hehe bu bolum efsane olmus bence, young adult cok iyi yerlere yattım gulmekten =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
of hehe cüce ve gnome süpermiş böyle holy crap diyor ya yarıldım orada.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ahahah son bölümde güzelmiş, gülmekten öldüm:
Elan kolunu burkmuş müzik aletini çalamaz olmuştur
Elan:''Roy,ya benim kolum iyileşmeden önce benim müziğime ihtiyaç duyarsanız?''
Roy:''Boşver hede hödö(geçiştirir)''
Elan:''O halde ellerimi kullanmayacağım bir müzik aleti çalmalıyım''
Bir flütü (ya da düdük) kulak tırmalayıcı bir şekilde çalmaya başlar
Roy:Ahah ing:''Great.He spends skill point on Perform (Kazoo),and now I need to make a Knowledge (Limits of My Own Sanity!) skill check'' :D :D :D
Yarıldım...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yalnız adam bir amerikan vatandaşı olarak Amerika'da yaşıyor ama Health Insurance'ı yok.

Yani sağlık masraflarının bir tarafınıza girip girebileceği en sağlam yer Amerika'dır ama adam bunu bile bile ya yaptırmamış ya da yapmamış. İlginç

PayPal'dan donation yapın diyor zaten. Bir de shipping sorunları ile uğraşıyormuş hala. Duraklama dönemine girdi adam :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
I'm goint to knock you so far down into negative hitpoints, you're going to come around into positives...

bi de

Too late sister =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Mesaj tarihi:
Belkar ve atla olan monoloğu öldürdürdü beni hehe[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
''No Reading'' olayına çok güldüm:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
"We can compare wisdom scores"
".... I will be at the back"

Hehe belkarın hastasıyız :)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
yuha 452 ye mi gelmiş lol ben 355 te kalmıştım en son.

devam ediyim bari ehe. bide şu konuşmalar az daha kısa olsa süfer olcak.

edik: 453 olmuş ^_^'

[ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 15:03 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...