Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yeni geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yaww son 3 balonu falan hiç anlamadım ya biri bi özet geçse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bende hatırlamıyorum valla talismanın olayını geriye dönüp araştırmaya da üşendim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Talisman O Talisman Celia'nın.(peri gibi bişi vardı ya sylph mi ne) Roy'la çıktıkları zaman vermişti.Özelliği de kırıldığı zaman Celia yı çağırıyo işte bi nevi summon eşyası. Roy Xykon tarafından yenildiğinde aşağı düşerken Celia nın kendisini kurtarması için kullanmaya çalışmıştı ama iki saat uğraşıp kıramamıştı. Haley kazayla pıt diye kırınca dumur oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 hah sağolasın hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yeni bölüm çıktı Celia, humans can't shoot energy out of fingers. -... You can't? ahahah ifade süper=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 o diilde 2-3 bölümdür herkes art arda g.t oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 haha iyiymiş son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 "Roy is dead" -ha şunu bileydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yeni bölüm çıktı eheh sonunda monotonluktan sıyrılıcak biraz... umarım...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Hareketlendiler sonunda,oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Güzelleşiyor Cheers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Of hahaha haley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 valla ya nihayet harekete geçicekler galiba iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Yeni bölüm geldi. Bayadır harbiden güldüğüm ilk bölüm. Xykon yine döktürüyor. Ağladım gülmekten o headband'e yorumuna. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sonu kopardı beni ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ahahah xykon ve son kara efsane harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ya iyi güzel de şunlar birleşsin, resurrect mesurrect falan hallolsun o işler. bence çok uzadı bu konu ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 farkındaysanız artık hiç D&D ve frp ile alakası kalmadı olayın, basit bi fantastik cizgi diziye dönüştü yazı yazı yazı cumle cumle paragraf paragraf hikaye hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ewet ama benim işime geliyor açıkçası diğer türlü anlayamadığım çok yer oluyordu frp yle alakam olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ama esprisi de frp ile dalga geçmesi yüzündendi.Şimdi hikayeyi takip ediyoruz,eskiden hikayeye gülüyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 olsun, ne kadar uzatabilirdi ki onu zaten. normal we iyi ilerlio şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bende seviyorum bu halini.kurallarla nereye kadar dalga geçebilirdiki?fazla kalmadı diyodu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar