uraz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 merhabalar bu ödeme sistemini daha önce kullanmış arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.Kredi kartı kullanmak pep hoşuma gitmiyorda.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pal-pal ??? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pay-pal bir ödeme tercihi...gerisinide sizlerden bekliyorum:) [Bu mesaj uraz tarafından 08 Ağustos 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nası yardım istiosun ki? bi de bunu yeri internet Aleksi delircek yine.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 paypaldan bi adet acc yaratıyorun kredi kartı bilgilerini felan giriyosun sonra pay pal accne işstedigin kadar para tıyosun kredi kartından artık o accden para harcayabilirsin para ekleyebilirsin ama sole bisi war pay pal accenden kredi kartına para geciremessin turkiyede olmuyo o yane 500 dolar atıyım dursun nasıl olsa geri alırım mantıgı yok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 teşekkürler ben yanlış anlamışım galiba bana biri sanki pre-paid gibi demişti gende sağolun.konu yanlış yerdeyse affola....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 abi kulanmanı tavsıye edmem ebey saden pay pal a baglı 1 şey satın aldım 2 gun sonra durduk yere 15 dolar cek dı kartan ektıre geldı zaman fark edım emaıla tıysam sorun sızden dedıler bankama gıdıp urasmadım 15 dolar ıcın ama bole pıslık lerı var solım sana durduk yere parayı cekıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Pay pal kullanan arkadaşlarım oldu. Hemde MU online da dontae için. Hiç bir sorun çıkmadı . Güvenilir bir yer galiba[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ilginize çok teşekkür ederim.k.kartına güvenmek durumundayız galiba bide şu sanal karta bakıcam sanki odaha mantıklı.ATM kart geçse keşke.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar