Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pay-pal yardım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhabalar bu ödeme sistemini daha önce kullanmış arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.Kredi kartı kullanmak pep hoşuma gitmiyorda.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Mesaj tarihi:
pay-pal bir ödeme tercihi...gerisinide sizlerden bekliyorum:)

[Bu mesaj uraz tarafından 08 Ağustos 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
paypaldan bi adet acc yaratıyorun
kredi kartı bilgilerini felan giriyosun
sonra pay pal accne işstedigin kadar para tıyosun kredi kartından
artık o accden para harcayabilirsin
para ekleyebilirsin
ama sole bisi war
pay pal accenden kredi kartına para geciremessin
turkiyede olmuyo o
yane 500 dolar atıyım dursun nasıl olsa geri alırım mantıgı yok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 23.07.2005

Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O
Mesaj tarihi:
teşekkürler ben yanlış anlamışım galiba bana biri sanki pre-paid gibi demişti gende sağolun.konu yanlış yerdeyse affola....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Mesaj tarihi:
abi kulanmanı tavsıye edmem ebey saden pay pal a baglı 1 şey satın aldım 2 gun sonra durduk yere 15 dolar cek dı kartan ektıre geldı zaman fark edım emaıla tıysam sorun sızden dedıler bankama gıdıp urasmadım 15 dolar ıcın ama bole pıslık lerı var solım sana durduk yere parayı cekıyorlar
Mesaj tarihi:
Pay pal kullanan arkadaşlarım oldu. Hemde MU online da dontae için. Hiç bir sorun çıkmadı . Güvenilir bir yer galiba[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
ilginize çok teşekkür ederim.k.kartına güvenmek durumundayız galiba bide şu sanal karta bakıcam sanki odaha mantıklı.ATM kart geçse keşke.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
  • Yeni Oluştur...