Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Girl Next Door - Komşunun kızı

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

O_o

Büyük laf :)

Girin birbirinize hadi elisha diye :)

Kurcaksanız fanınızı kurun böle tepişmeyin. aaaaaa!

*!polis efekti vermeye çalışmıştır *[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

Delikanlı Elişacı, başka Elişacıları vurmaz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:
Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti!
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Elisha'nın fotoğraflarını falan koymayın şöyle. Millet görüp aşık olacak rakibimiz fazlalaşacak biraz kafayı kullanın. :p[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence toplu olarak bilet alalım indirim yaparlar sonra bunun bir galasına gidip hepimiz için bir yanaktan öpücük isteyelim bakıkn çok zor değil.Sadece bir galaya yetişmemiz yeter.
Ben bu şekilde görmeyi başarmıştım.Bu şekilde topluluk olarak görürsek ve rica edersek illa ki gelip ilgileniyorlar.O kadar duyarsız değil bu insanlar :)[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

Onu desem :D Hangi gala olduğunu cart curt bilmiyordum ama gördüğünde tanıyorsun işte boydan biraz hayal kırıklığı yaptı ama onun dışında muazzam birşey meleğin insan versiyonu diyebilirim.Bu fikirleri bana asıl veren şey ise o sırada bir fan club ile hem konuşuyor hemde fotoğpraf çektiriyor olmasıydı.Yani rica edince kırmıyorlar.Kırması için bir sebep yok zaten.1 dakka içeri geç girse sorun olmaz.Hem ün açısından bu bir Liv Tyler veya Angeline Jolie ile eş değerde değil.Onların galasında veya başka bir durumunda 100 metre yanına sokulup bir kelime etmek bile zor ama bunun gibi gençler örnek olarak yine mesela Keira Knightley de gösterilebilir çok zor olmuyor.Fan Club uz diyorsun ya da hayran kitleniz görüyorlar kalabalığı ilgiyi elinde 40 tane fotoğraf makinalı adamı kıramıyorlar doğal olarak :)
Belki çok ciddiye aldım bu işi sanırım ama hani her zaman içimde bir umut saklıdır bu.Oraya kadar gidip elini dahi sıkamamak bana bayağı bir koymuştu.Bunu telafi etmek istiyorum tabii tek başıma bunu yapamam destekleriniz lazım :P:)[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

para toplayıp uçak bileti alalım..buna yollayalım..1 hafta boyunca krallar gibi konaklatalım felan...o da bizi bi kere öpsün ;)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...