Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 film müthiş elisha daha da müthiş, kesinlikle izleyin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Yaw .. böyle bir kadın olabilirmi ya.. allah neden bizi böyle yarattı .. walla biz bu kadının yanında moron gibi kalıyoruz .. bu kadın benim karın olsun .. milyarlarca borcum olsun nediyem dahaa.... AHHH AHHH .. .!! :)[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bence de gözleri süper. ama dudakları daha bi süper.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: LvL_Sabo, 09 Eylül 2004 12:10 tarihinde demiş ki: hangi sahne acep mesela ? [spo1=bunun gibi sahneler]film çekimi, kucak dansçıları, strip club, sondaki sex sahnesi ve şu an aklıma gelmeyen öbür sahneler.[/spo][signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eli denen tip cok eglenceliydi[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu kıza nasıl ulaşabiliriz acaba bi fan sitesi var mı erkek arkadaşı da yani bu kadar berbat olur.Trace Ayala mı neymiş yazık valaa.Neyse sevindim aslında erkek arkadaşı kötü diye.Yakışıklı bi eleman olsaydı kıskanırdım valaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 fan sitesi : www.elisha-cuthbert.com .. ben yinede kiskaniyorum valla .. hastayim bu kıza[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 şu love actually'ide izlemek lazım. Film için zaten alanında çığır açtı denilmemiş ki burada, harika bir parça seçimi ile harmanlalan acayip keyifli denmiş. Entel takılacam diye kasmaktan patlayacaksınız kardeşim, ne bu ya benim zevkim pati halkından üstün geyiği =)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 valla bu elisha baya sağlammış :) cidden film boyunca yıktı ortalığı... onun dışında kelly karakteri muhteşemdi tam bir p.çti... ben de filme geyik olsun diye gittim gece vakti şimdi geldim ztn ama cidden çok guzel çıktıyani beklediğimden çok daha iyidi baya eğlendirici bir film, mutlaka izlenmeli...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bu filme gittim :) biraz sapıktı ama güzeldi. filmde oynayan komşu kızına aşık olan çocuk malcolm rolünde oynayan çocugun büyümüş halimiydi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: kayip_cocuk, 09 Eylül 2004 21:04 tarihinde demiş ki: Yaw .. böyle bir kadın olabilirmi ya.. allah neden bizi böyle yarattı .. walla biz bu kadının yanında moron gibi kalıyoruz .. bu kadın benim karın olsun .. milyarlarca borcum olsun nediyem dahaa.... AHHH AHHH .. .!! :) hakkaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: orc_lord, 11 Eylül 2004 05:44 tarihinde demiş ki: bu filme gittim :) biraz sapıktı ama güzeldi. filmde oynayan komşu kızına aşık olan çocuk malcolm rolünde oynayan çocugun büyümüş halimiydi? malcolm in the middle mı diyorsun ? alakası yok.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 o kadar da şanslı olmasın o çocuk değil mi? Bu arada malcolm'daki Francis aslında bu Gena Dewis in Cutthroats filmdinde oynayan maymunlu çocuk. Trt 1 verirken bir ara baktım kimdi bu, nerden tanıyorum derken hatırladım. Ne alaka ise =) Vivid iyi reklam yaptı bu filmde o da ayrı bir mevzu[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Vivid'in reklama ihtiyacı yokki.Zaten sektörde en büyük paya sahiptirler,kalitedirler. BEnce vivid çoğu kişi tarafından bilindiği için seçmişler.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 eheh ramses bilir bu işleri. Ya filmi gittim divxini aldım kasmadım yani netten indirmek için guzeldi kıza hasta oldum ben ama en çok. Bir de o kızın oynadığı filmi gösterme sahnesinin gerçekte bana olmasını istemezdim. Klitz elemanı 15 yaşında çocuğu olan bi elamanı canlandırıyodu bi filmde benden de kaçmaz eheh.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 divx olarak izledim demin, süfermiş. Keşke Elisha Cuthbert'i 24'de hiç görmeseydik ya.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Cermy, 10 Eylül 2004 13:29 tarihinde demiş ki: fan sitesi : www.elisha-cuthbert.com .. ben yinede kiskaniyorum valla .. hastayim bu kıza Sitede dehşet bir ekran koruyucu var, öneririm.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bizim komşu kızı daha güzel[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Hadi len demiş atalarımız :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: theKingpin, 11 Eylül 2004 14:29 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 11 Eylül 2004 05:44 tarihinde demiş ki: bu filme gittim :) biraz sapıktı ama güzeldi. filmde oynayan komşu kızına aşık olan çocuk malcolm rolünde oynayan çocugun büyümüş halimiydi? malcolm in the middle mı diyorsun ? alakası yok. evet alakası yok ama bende ılk ızledıgımde bi an aha malcolm felan gibi oldum.. Andırıyor yani. Bu arada dikkatinizi çekerim ilk izlediğimde diyorum çünki 2 kezzzzzzzzzzz gittim[signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice? I can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Demon_of_Hell, 14 Eylül 2004 02:53 tarihinde demiş ki: bizim komşu kızı daha güzel hade leyn[signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice? I can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 rlx ben 4 kez izledim ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 o kadar manyaklaştım ki bütün soundtrackleri indirip üstüne bide netten filmi çekip üstünde soundtrack bulmaca oynuyordum :D aheuah[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 www.elisha-cuthbert.com forumlarında "Turkish" nickli Londra'da yaşayan bir Türk arkadaşı gördüm. Merak ettim icq'den konuştum biraz, elemanda 3.6gb Elisha Cutbert filmi, fotoğrafı, klibi, hede hodosu varmış. Öeh dedim tabii ben.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hauhauh bende onu gecmeliyim :D !!.. daa 1.5 gb deyim ama sollicaz insalah.. hastayim ya[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar