Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3000 Msj Kapsamında Geyik Mesajlar [:

AthleT

Öne çıkan mesajlar

said:
sir, 31 Temmuz 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
eheh tanıdığım bi çift birbirlerine "osurdum" diye mesaj atıyo, eheh durup dururken mesaj geliyo böyle, noldu diyorum "osurmuş" diyo adam :)

yerlerdeyim :lol:[signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from
Sosyal ağlarda paylaş

görgüsüzlüğün bu kadarı.
şimdi mesaj geldi:
said:
(bir yıldız var)
bu yıldızı gönderebildiğin kadar gönder arkadaslarına (BANA DA) eğer 3 tane geri cevap gelirse, 1 rüyan gerçek olacak bu gece :)
*mutlu arkdslr hftsi*
turkcell intikamcell'le dönüş yapmazsa batacak bu gidişle :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

bence turkcell in yaptığı tamamen psikolojik.Bizi alıştırcaklar salisede bir mesaj attırmaya sonra aniden bu hakkı elimizden alıcaklar..Hayırrrr bu olaya bende oyuncak oldum..kötü emellerine kullanıolar bizi....3 ay boyunca günde 50 mesaj..Aman AllahımmmMMmmmmm[signature][hline]bu sisteme karşıyım kardeşim
Sosyal ağlarda paylaş

O yıldız şeysi bana da geldi turkcell bizim insanın özelliklerini düşünmeden bu 3000 mesaj kampanyasını başlattı sonra yaptığının bir hata olduğunu anladı ve bu yıldız mıldız bilmemne ona gönder şuna gönder diyerek insanların haklarını dolduramaya çalışıyor :D[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manti, 30 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
spoilerlar güzelmiş
[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...