Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bursalı patiler paintball v2 yapalım mı?

ozkolous

Öne çıkan mesajlar

beyler bayanlar hazır gitmiyorum bi süre daha bursada kalcam aradan bi paintball daha çıkarsak mı?
şöle bi mutluluk ormanına gitsek giyinsek kat kat sıcaktan gebersek,whitedagger la kumadam temiz soteler yapsalar bööle tey tey havalara sıksak ne güzel olur dimi?
kimler gelir?
çarş-perş-cuma
hatta bu sefer gece versiyonu bile olabilir!![signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

hafta sonu olursa daha güzel olur.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için çok zor,

2 hafta tatile çıkınca işler çok birikmiş, sanıırm önümüzdeki ayı günde 12-14 saat çalışma ile geçireceğim gibi.

-----------------

15 vs 15 olursa çok kalabalık olur ve gece olursa atış mesefasi daralacağı için çok canınız yanar.

Şu istanbul'daki mekan ilgimi çekti işin açıkcası, olmadı bir haftasonu toplanır arabalar ile istanbul'a gideriz.

Whitedagger'ın limuzine doldurabiliyoruz nasılsa herkesi :)

Hatta Bursa vs İstanbul bile çıkabilir oradan. Fikir benimkisi tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi as merkezde kapalı bir paintball alanı var.Orada aksam yapılabilir ama gidip gormus değilim nasıl bir yer diye.

Benim limuzın ise valla limuzin işte. 10 kişiye kadar sorun degil ( en azından benim icin hehgeheheh )
Tabi bu arada gece macında KUMADAM yakın mesafeden cok canınızın yanacagını soylerken haklıydı.Gecen macta tek vurulmayan kendısıydı .Aman diyim....
[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi

[Bu mesaj WhiteDagger tarafından 09 Ağustos 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...