Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Anadolu Lisesi

elma

Öne çıkan mesajlar

KAL'da 8 sene okudum, 1 gun daha okumazdim. Ozellikle ben Lise 2-3'u okurken okulun kalitesi sifira indi. Dibe vuran OSS basarisindan cok; koridorda simsiyah kiyafetler, kosele ayakkabilar ve tespihle dolasan "delikanli tikky" ler grubu; Barbour - Timberland'ci "harbici tikky" grubu vs. bu gibi gerzeklikler okulun kalitesini sifira indirmistir.

Ben ortaokuldayken klasik KAL'li ogrenci profili diye bir sey vardi: Derse cok calismayan, ama mutlaka ilgilendigi bir konu olan (bilgisayar, frp, futbol vs.) ve bu konuda saatlerce geyik yapabilen, caliskan diil ama zeki, cok kafa adam"

Bu dedigim ogrenci cesidinden sayica cok az kalmisti ben Lise 3'teyken, simdi hic kalmamistir; yerini Kurtlar Vadisi tikky'leri almistir.

Okulun OSS basarisi ise yerlerde.

"KAL ruhu" denen sey gideli cok sene oluyor.

Uzak durun..
Sosyal ağlarda paylaş

O dediğin olay yeni değil ki bu osman nuri geldiğinden beri okulun kalitesinden inanılmaz bir düşüş var. İyi hocalar desen zaten 4-5 tanesi hariç çoğu özel okullara kaçmış kalanlarda apo-küheylan gibi kendini bilmeyen hocalar. Öss başarı konusunda hiç yoktan iyisiz hangi okulun 3.1 öğrencisi 71 alıo söylermisin ? ama doğru söylüyorsun okulla ne zaman orta okuldan sonra çok öğrenci almaya başladılar o zaman kalite düşmeye başladı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tanoren, 05 Temmuz 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ya o Apo, dinci Apo mu?
öyleyse yazık lan, valla liseyi bitireli 10 yıl oluyo neredeyse, bize de derse gelmişti o herif
talaş giden var mı? bi etkinlik oldu mu bari?

talaşta görevliydim, güzeldi aslında ama osman nuri olmasa daha güzel olacaktı, yine de mezunların ve yeni kuşağın biaraya gelmesi hoştu, bi okuldan ne kadar farklı insanlar çıkabileceğini görmüş olduk =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

giriş 15 aidatlar 30 du

yani ben 30 milyon aidat ödedim girişle beraber talaş böreği kuponunuda aldım[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

içerde bişiy yoktu ki hoca
verdik 15 milyon girdik kimse yok içerde, yaşını başını almış mezunlar var bizim gibi taze 2 senelik 3 senelik değil 10-15 senelik ehe.minderlere çömmüşler piknik ortamı.
ortam bu olunca kapıda muhabbet/görüşme ihtiyacımızı giderip başka aktivitelere başvurduk haliyle..[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben aidat yatıracaktım yatırmışken giriş de edava gireyim dedim :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

biz de okulun karşısında içtik merdivenlerde
sonra bara içmeye gittik=)
bi 10 sene sonra biz de içeri girmeye başlarız[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

ben benim için gerekli insanlarla tanıştım

bkz:rodos başkonsolosu
bkz:dünya genç girişimciler derneği üyeleri

ayrıca standımızla ilgilenip kulübümüze cömertçe bağış yapan mezunlarımızı da unutmamak lazım =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
archaicheavens, 07 Temmuz 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
Okulu niye gormek isteyeyim?

belki okulda geçirdiğin günleri hatırlamak için olabilir.şuanda (yani okul olduğunda) her sabah lanet ederek gidiyorum okula ama ilerde özleyebilirim.sonuçta güzel bi okul ve sanırım 8 yıllıktın,o zaman hayatının çok büyük bi bölümü geçmiş orda.[signature][hline]la petite ezique
Sosyal ağlarda paylaş

sınıfa votka ve muz likörü sokup içmek kimlere nasip oldu ;)

evet belki insanların güvenini istismar etmiş olabilirim ama masum bir şeydi :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 10 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki:

evet belki insanların güvenini istismar etmiş olabilirim ama masum bir şeydi :)

sen zaten ölümüne istismar ediyodun=)
ehu sana dokunmuyolardı nedense=)[signature][hline]Angelus/Rangermania

Sosyal ağlarda paylaş

bana okulda MC Hammer derlerdi

*!Can't touch this nıını-nı nını nınınını-nıııı*[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 10 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki:

evet belki insanların güvenini istismar etmiş olabilirim ama masum bir şeydi :)

ehuehu, bizim dönemde de su şisesiyle okula rakı getirenler vardı =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

bizim de 2 sırayı birleştirip yeşil örtümüzü serip
batak eşliğinde bira içmişliğimz vardır ki offf aman aman=)))
batak tayfa aklıma geldi=)
lise sonda bir sene boyunca sürekli aynı skoru devam ettire ettire batak çevirmiştik,bahtışene herhalde bi 6 deste fln kağıt kaptırdım sadece ben=)
bide her seferinde gidip bi daha oynamicam hocam nolur verin diye geri istiyodum,maksat o gün yarım kalan oyunu bitirmek=)[signature][hline]Angelus/Rangermania

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...