amon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi o benim kuzen de ondean sorayom[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Alıntıla
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Noluo ya oglum Kımle konusuon gayet den konu baslıklarımı goruosun anlamadım :DVardır bı sebebi.. Ps:hic bisi annamadım nese ..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hoşgeldin... dövmeyiiinn![signature][hline]These open doors... Alıntıla
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 *!Hoşgeldin...*[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Acap nie?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Gelmiş miki hehe[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Alıntıla
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 böle giderse sağa sola aynı topiği açmaya sende gidecen :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Alıntıla
-Sun- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hoşgeldin de bir sebebei vardır ki atılmıstır veya o burada onlıne olmuyordur..hem burası paticik yenı gelenler unutmayalım..[signature][hline]Ceza yıktı geçti üstünüzden... Bi bakmadan gecmeyın..derim ben! Alıntıla
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çaar bi daha gelsin panayır var[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.