Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 askkkeerrrr kalddırrr o koca kıçııınıııı!!! anneannem bile daha hızlı koşarrrr!! kaldıırrr!!! :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ordu evleri kamplar komutan eşlerine yardım... oldu bide asker hayatını yatarak geçiyor deseydiniz. türkiyede asker sayısı sanırım 1 milyona yakın... sizin demek istediğinizi anladım ama her şey sizin göründüğü kadar kolay değil diye düşünüyorum. Ki sen orda yinede devletine hizmet ediyorsun bu yöndende düşünün. emin olun orda çay götüren asker de sınırda bulunan askerde Askerdir. ne görev yaptığı o kadar önemli değil. biraz genel düşünün lütfen..[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben asker cocuuguyum ve hayatım askerıyede gectı askerı kamplar orduevlerı lojmanlar caybahcelerı.... daha 5 yasındayken bıle asker abılerın aban su getırdıklerını hatırlarım.. ben sacma buluyorum o kadra hızmet etmelerını daha yenı askerı kamptan geldım ve asker abı benım havuzdan cıkmamı bekledı yarım saat ozel dus aldım... benı bekledı oda kapıda neden? yetkılı bırının mısafırıyım dıye.... cok bılırım okula ozel askerı aracla gıttıgımı... normal mı sence?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ulan adamı korkutuyosunuz gidiceğimiz varsa bile gitmek istemez bu yazılanlardan sonra ha :) yani gitmiycem zaten en az bi 5 senem daha var ama 5 sene sonrada bu yazdıklarınız aklıma gelir valla ^_^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Askerlik ilk başladığında. SEN , topçu SEEN , komando SEEEEEN ot bok olucaksın diye karar vermeleri ne kadar saçmaysa senin için orda ilgilenen adamlarda bir o kadar saçmadır. Ps: sen bilgisayar mühendisisin seni şuraya verelim durumu haricinden bahsediyorum.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Normal. Asker Askeri kollar Polis Polis'i vs vs vs... git bi polis evine bakalım öyle yapıcaklarmı... TEk ayrılıcağın asker çocuğu olmak..[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 asker cocugu olmam sınırsız hızmet almamı mı gerktırıyor? babama hızmet etsın o asker eee bana noluyor?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çünkü senin baban kayıtsız şartsız devlete yıllarını vermiş. konuyu daha fazla uzatmayalım işte. neyi tartışıyoruz onu bile unuttum.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ya , uçağa 760 sene ceza veren, o uçağı hangara kapatan, hangarın kapılarını kilitleyen ve hangarın kapısına nöbetçi diken bizim askeriyemiz değilmi? Hadi uçağa kıl kaptın hapise attın. Kapısına diktiğin askerin ne suçu var?[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 SteelBB türkiye'de 453,000 asker bulunmakta bunun %65'ini askerliğini yapanlar oluşturmakta.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Demek benim bidliğim askerlik düşürülmeden önceki sayısı. Ben herşey düzenli demiyorum ben sadece şunu savunuyorum Askerliğini nasıl ve nerde yatığın önemli değil.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 naparsan yap 1.si şubeden hastane için sevk kağıdı wermeliler onu unutma al.. 2.si doktor yok gözün filan diye sorar sa yada senin bildin ama dışardan belli olmayan hastalık yada şikayetler (tabiki çok ciddi olanlar dışında) doktor sordunda yok de geç sora oraya buraya sewk ediyolar ben o salaklığı yapıp gözüm bozuk dedim 1 günde bitcek iş için 3 gün uraştım ...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu arada üniversite mezunları için mezun oldugu döneme göre muayenenin son günü değişio mu bilen var mı?? temmuzdakiler için 31Kasım da ocak mezunları için de aynıdır inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar