Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favour Asscended Underworld FoW Nedir (15k & Fow)


pot

Öne çıkan mesajlar

Çok gereksiz ama çok fazla eleştiri var diye bir topicde toplamaya çalışacam .

Oyunu oynarken mutlaka dikkatinizi çekiyordur aşağıda kimi zaman kore ce yazılar çıkmakda sol alt köşede ve Europe win the Gods' favour diye yazılar gecmekte nedir bu favour .
Bize bilgi olan ve gerçekten Çoğumuzun bilmediği bu God s Favour dan bahsedicem

Oyunu oynuyoruz her birimiz guildimiz için elimizden geleni yapıyoruz ve kendimiz içinde her zaman daha çok yere gitmeye daha çok yer keşfetmeye daha yeni itemler bulmaya çalışıyoruz ama bazılarımız orada bizim dışımızda olan ama bizi direk olarak o kadar çok etkiliyen bu olayların farkında nedir bu olaylar neden ve nasıl bizi bu kadar etkiliyebilir herkes Fow dan Uderworlden bahsediyor buralara nasıl girerim buralarda ne vardır ? Aslında bu Oyunun amaci nedir . neye hizmet ediyoruz ?
Bu soruların cevabını münkün olduğunca bu topic altında topluyacam elimden geldikce bende oyun bilgimi ilerlettikce buraya ekliyecem . Bir oyunu ne kadar iyi anlarsak başarı şansımız o kadar artar . Bilgilerimizide ne kadar paylaşırsak birlikte o kadar başarılı oluruz .

Guild wars oyunu aslında her nekadar guild savaşları olarak geçsede hic gözüktüğü gibi deil .
Nedenmi Oyunda 2 kısım var
Birincisi Underworld
İkincisi FOW ( Fissure of Woe)
Bu iki kısımın Diğer kısımlardan bağımsız haritalarda yer almaktadır .
Peki buraları bu kadar özel yapan nedir neden ben buralara daha gitmedim . Görmedim ?
Buralar drop açısından hayli yüsek oranda kaliteli yerlerdir Underworld ve Fow un hangisi daha verimli tartışmaları son zamanlarda forumlarda Fow un tarafına yönelmiştir Fow dan düşen altın oranları ve gold itemler son zamanlarda buraya ilgiyi oldukca artırmıştır . Fakat inkar edilemiyecek bir gerçekte Underwold dan hectoplasmaların düşmesidir bunlar FOW armour için kullanılmakta olan maddedir ve fiyatı astronomik diyebileceğimiz 12 k civarlarındadır bu yüzden son zamanlarda gayet başarılı solo underworld buildler yapılmış ve buralar solo lanmaya başlanmıştır . Yalnız bilinmesi gereken bunlar gerçekten özel buildlerdir deil solo Çok iyi bir takım olarak bile bırakın ilerlemeyi hayatta kalmak bile zordur buraya hencleride alamazsınız nedenini sonra açıklayacam .
şimdi konuyu toplamam gerekirse buralara girenler burda item avına çıkanlar diğerlerine göre daha bariz bir üstünlük sağlarlar
Peki buraya hemen girebilirmiyim ?
İşte asıl bilmemiz gereken
KORE AVRUPA AMERİKA
Bu üc side birbirine rakiptir her bir guild bir side a bağlıdır biz Türkiyeden girdiğimiz için avrupaya otamatik olarak bağlıyız international dan girerek Amerika ve ya Kore ye bağlanamazsınız .
İşte
TOMB OF THE PRIMEVAL KINGS


Burası uluslararası bir Arena Buraya ya guild olarak yada hemen önünde oluşturduğunuz 8 kişilik takımlarla giriyorsunuz içerde ise Arenanet tarafından otamatik olarak nereye bağlıysanız ekranınız başlarken karşınıza çıkıyor mesela avrupa takımları 2 bayrak 1 Kore 3 Amerika gibi bayraklar ve ülke isimleri çıkıyor Bu arada bir şey demeden de gecemiyecem burda en nefret edilen en zor takım bulan chr wairor bir çok nedenden ötürü mümkün olduğunca warior almıyorlar alsalarda bu 8 kişilik takımda 1 i gecmiyor . Neyse gene konuyu dağıtmadan toplayalım
Burda
KORE AMERİKA VE AVRUPA
Gods Favour için çarpışıyor
4 kere üst üste kazanan tarafa Gods Favour geciyor Buda devamlı diğer tüm online oyunculara hemen hemen çok büyük bir sıklıkla duyuruluyor . Sonucda Gods favor o sıra kimdeyse oraya bağlı olanlar FOW ve Underworld a girmeye hak kazanıyor Buraya giriş 1k kişi başı . Eğer avrupa 4 kere üstüste kazanmışsa Gods Favor bize geciyor ve Buralara girebiliyoruz .
Peki neden Avrupa çok başarısız
Bu soruya çok çeşitli vevaplar veriliyor ama bence
1 lactency zamanı lag Amerika lar ve koreliler tüm avrupadan daha iyi bir bağlantıya sahipler
2 Avrupa amerikaya kıyaslandığında nufus olarak daha az
3 Kore li Kore lidir
Bunun içinde Bir çözüm var gece saat 6 i beklemek bu saate yani saat 16:00 da bir çok Avrupalı özellikle İngiliz ler ağırlıkta Tomb a Saldırıyorlar ve Zaten bu saate hemen hemen hiz online olmıyan ve çok az sayıda online olan Amerikalılara karşı Büyük bir üstünlük sağlanıyor Saat farkından yararlanıyor Her ne kadar konuştugum ingiliz arklarım bundan ağlıyarak sözetsede sonucunda çümlelerini bitirirken bayram ediyorlar .
Şimdi Buralara girmek için ascend olmak gerekiyor buda 3 ayaklı bir questen oluşuyor ascend olduktan sonra buralara girebiliyorsunuz tabii infuse da olmuş olacaksınız buralarda hayatta kalmak için sonra bunlardanda bahsedicem
Neyse side Favor bizde cebimizdede 1k var ne yapıcaz hemen
Temple of Ages a gidiyoruz orada
Buradan heykel bulunuyor Underworlda

Bu heykel önünde eğiliniyor /kneel komutu bir melek beliriyor 1k veriliyor ve underworlda gidiyorsunuz

Bu heykelde FOW içi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evt zaten amerika servislerine giremiyorsun internationnalde kaliyorsun amerikaya girmenin bir yolunu birileribulmus ama bundada oyunici devamlı bir cek varmıs belli bir sure sonra atılıyormussun oyundan ne yazikki avruplalıyız
Ama sunu anlatamam sıf bu younu oynıyan avrupalilarda nasli bir us nefreti büyüdüğünü belki benim gibi forum lari okuyanlar veya arkadası olanlar biliyordur adamlar tekel vallahi koreliler bile gölge kladilar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter Seçim Ekranında
Edit Account - Change Territory - America

Şeklindeki bir değişiklikten söz ediyorum gerçi bunun içinde 5 hakkın var. Bu şeilde bir değişiklikle America server ine geçmek bana gittikçe daha mantıklı gelmeye başlıyo ama bütün türkiyedeki oyuncularda Avrupa da ikilemde kaldım. Şimdilik Avrupadayım gerisi Allah Kerim.[signature][hline]Lord Khell Mo/E (TRC)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...