Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Britney'in şeytan olduğunu biliyordum zaten![signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Predator, 08 Ağustos 2005 13:01 tarihinde demiş ki: O üstte verdiğim linkte bebekle ilgili bişeyler geçiyodu ama senin dediğin şeye cevap mı bilmiyorum okudum onu orda sadece bebegin uzerindeki kanların paulun olumunu simgeledigini yazıyor. bir de bi aralar rolling stones vs the beatles olayları varmış, ondan mı acaba diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Gercekten dehset verici birsey biz moonfall'la iki günden beri backmasking,backmasking diye arastiriyoruz...Ama beatles olay1nda bence paul mccartney coktan ölmüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayjay Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bugun resmen dumur oldum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende bu olayı ilk öğrendiiğimde özellikle bu stairway to heaven a baya şaşırmıştım.sonra ne kadar doğrudur bilmem page in gençliğinde büyülerle falan uğraştığı bu yzüden böyle birşey yaptığı muhabbetleri dönmüştü..[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : yeni Char aççam ama kor'gal büyük ihtimal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/Backmasking burda bayağı bi anlatmışlar tartışılanlara göre kullanılan bu gizli msjlar tersten söylendiğinde bile kişinin bilinçaltına yerleşmekte.özellikle sanatic içerikli msjlar için hristiyanlar tarafından öne atılmış fikirler bunlar. daha sonra pink floydun sırf zevk için yaptığı (bkn. tebrikler gizli msjı buldun vs.vs. geyikleri) judas priestin gizli bir msj olarak daha çok albümümüzü alın msjını seçmesi bunlar gerçekten normal dinlenişte bile bilinçaltına işliyorlarmı bilmiyorum ama buna inanan grupların ve insanların olduğu ortada. ama ilginç ve güzel bir olay bence:D[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : yeni Char aççam ama kor'gal büyük ihtimal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: moonfall, 08 Ağustos 2005 02:06 tarihinde demiş ki: sagol abide nie sol ust koseyi cembere aldın?ben anlayamadımda... o çembere alınmış insan Aleister Crowley. 20. yy ın en ünlü occultist insanı.ölümle ve sonrası ile ilgilendiği için olabilir.hmm garip.[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : yeni Char aççam ama kor'gal büyük ihtimal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Beatles'la alaister crowley ha?? 0lgincmis bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 beatles ve occultist lik hmmm...pek alaka yok gibi ama led zeppelin içinde aynısını duşnuoduk...konu baya enteresan valla[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 belki de ölüm hakkında bir msj daha olabilir diye düşündüm ben.[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Jimmy Page'in aleister crowley'le olan yakin alakasi bilindik bisey.Satosunu almis falan ayrica golden dawn üyesiymis die bi soylentide duymustum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: It is worth noting that, given a randomly generated series of syllables spoken in a variety of accents, a two-syllable pair that can be liberally interpreted as "Satan" is very easy to generate. Therefore, any individual with a small amount of creative interpretation skills could play virtually any song with vocals backwards and uncover "Satanic messages". ve said: In 1985, university psychologists John R. Vokey and J. Don Read conducted a study using Psalm 23 from the Bible, Queen's "Another One Bites the Dust," and various other sound passages made up for the experiment. Of the 300 people tested, less than 10% claimed they could hear any messages. When a particular phrase was cited beforehand and the subjects prompted to listen for it, 90% were able to hear it, even when the phrase was not intentionally recorded. Vokey and Read concluded that if backmasking did indeed exist, it was ineffective. Their volunteers had trouble even noticing the backmasked phrase when the tape was played forward, were unable to judge the type of message (whether it was Christian, Satanic, or commercial) it contained, and were not led to behave in any certain way as a result of being "exposed" to the backmasked phrase. kaynak yalan yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 digerlerini bilemicem de empty spacesdeki gerçek.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı elvyn: FUCK OFF Sina: * Fuck mode off * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 empty spacesdaki bildigin ters kayit zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bi kısmı yalan olabilrde stairway to heaven ın bi çok kısmını tersten dinledik ve artık tesadufun dışında bence o şarkı...tamam belki belli bir iki sozcuk yan yana satan fln anlamına geliodur ama butun bi şarkı...isterseniz ekşi de tum şarkının tersten sozlerini bulabilirsiniz...evde çok rahatça denenip gorulebilo...[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar