elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bak verdiniz yine gizemi alttan, tırsıyorum. in the buzzbag calmasına ragmen hem de. bir de arkadan kapı acıldı gıcırtıyla, aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 o zaman hep beraber gary moore dinleyelim hehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bencede öldü o adam ya efsaneliği kalmamış yani. Gerek albümdeki mesaj gerek üzerinde Paul yazan mezarlı albüm kapağı falan. valla biri harbiden vermiş mesajı Britneyin backmaskte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Abi tırstım yav öeh sadece sözlerine bakıyorum pencere felan açıktı tırsıp onu kapadım yani düşünün...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cd- aynı tepkiyi verdim perdeyi falan orttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 evet album kapagını gordum gercekten ilginc..ama bi insanın aynısını nasıl bulmuş olabilirler?..ses tonu,hareketleri,gitar calışı...yanılmıosam paul mccartney daha yeni bi konsere cıktı biraz sacma yani..ha orda john lennon un karısından ayrılıp yaşamaya başladıgı sevgilisi nin 'i shot john lennon' mesajıda ilginc...[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... [Bu mesaj moonfall tarafından 08 Ağustos 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 rüyamda deep purple üyeleri bizim evdeydi ona bakarsanız. steve morse un penalarını alıyodum falan ian amcanın bagetlerini.. hatta bitanesinin yüzüğünü bile alıyodum açlığa bak ahaha. basçı(adını unuttum utanıyorum kendimden) pena vermemekte direndi biraz ama şapkasına kadar aldım ahaha. sora evden çıkıyodu ki zil çaldı gitar hocam geldi uyandım of. buna ne diyorsunuz? o_O [signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net [Bu mesaj Chiptech tarafından 08 Ağustos 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İyi örtmemişin üstünü diyoruz kibarca :) :) valla aynısını bulmaları olanaksız gibi evette valla teknoloji ilerledi eehehe benzetme olayı çok zor olmasa gerekte. ses falan nası bilinmez tabi. yani efsane olmak için çok detaylı gibi geliyo bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yani komplo teorileri sınırsız..paul mccartney oldu başkasını buldular,amerika aya hic gitmedi,uzaylılar fln fln fln...belki anlamadıgımz bi geyktir aralarında[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gazetede okuduğum kadarıyla paul mccartney ölmeden 1 hafta önce bi yarışma varmış en çok paul mccartney e benzeyenler hede hödö.. diye. bu amca da birinciymiş.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hangi album o mezar taşlı olan (kaşınıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ama mezar taşı fln yok..paulun uzerinde bir el var..yerde gitar var ya da benzeri bişey orda paul yazıo diolar ama ben hala benzetemedim...[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dikkatimi cekti Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band albumuyle Abbey Road albumundeki paulun boyları farklı. birşeyin uzerine basmış falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Not : http://www.beatlefans.com/pid/theclues.htm Buyrun herşey detaylı burda konuyu daha fazla dağılmasın :) Ayrıca aynı kapağın ortasındaki davulun üstünde "HE DIE" yazıyor aynadan ters bakılınca ki yalan değil deniyebilirsiniz :) evet bide kafasının üstünde El var bi tane Sonracııma Abbey Road albüm kapaaında yürüyen beatles üyeleri var ve paul ün ayaklar çıplak. (bazı inanışlara göre ölü anlamındaymış) Ayrıca arkadaki plakalardan birinin plakası IF 28 [Paul yaşasa 28 olucaktı anlamında ki uyuşuyor 28 olcakmış adam heh ] gerçekten ilginç bence[Bu mesaj Predator tarafından 08 Ağustos 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Predator tarafından 08 Ağustos 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sagol abide nie sol ust koseyi cembere aldın?ben anlayamadımda...bu arada stairway to heaven la ilgili ne dusunuosunz...butun sarkı tersten dinlendigindede anlamlı bi sarkı oluo[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben almadım abi direk yapıştırdım onu bi yerden :) hmm bi dinleyelim bakalım terstten windows ses kaydediciyle [Bu mesaj Predator tarafından 08 Ağustos 2005 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 o degilde arkadaki plaka nerde ben onu anlamadım. okunabilir durumda bi plaka var gordugum kadarıyla. onda da baska bisey yazıyo sanırım kafasının ustundeki el ne anlama geliyor bir de mirror image nasıl alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yalnız şu beatles fan in son sayfası cok ilginc...bi suru ipucu iddaa sunuo ve en sonunda 'ne o inandınız galiba ama aslında bunlar soylenti' tarzı bişey dio...biraz sacma olmus[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne zaman olmuş peki bu araba kazası nedir nedegildir, karmasık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 http://www.geocities.com/Area51/Cavern/1176/pauldead.htm sizi bide şoyle alalım ... :-9[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Tırstım gece gece, yarın dinlerim. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kolpa bence kayit teknigi acisindan imkansiza yakin birsey yavas kayitta manali gelen gizli mesaji normak kayitta yuksek rpm de de anlamli kilabilmek direk kolpa ;)= stairway to heaven ve hotel california ya gelince.. bu iki sarkinin tersten birsey anlatmalarina gerek yok ki. duzden zaten diyor diyecegini....[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bisey dikkatimi cekti Sgt. Pepper Cover kenardaki bebegin ustunde welcome the rolling stones yazıyor, ne ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 plaklarla çalıştıklarını düşününce mümkün olabilir de stairway to heaven yalan. şarkının sözleriyle bu kadar çelişebilen bir mesaj olamaz çünkü:) britney spearsadaayrı koptum neyse..[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 O üstte verdiğim linkte bebekle ilgili bişeyler geçiyodu ama senin dediğin şeye cevap mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar