Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

backmasking

moonfall

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu teknikten yeni haberim oldu acıkcası cok şaşırdım...tam manasıyla şarkıların icine ancak tersten dinlendiginde ortaya cıkan mesajlar koyma teknigi...ve bu teknigi kullanan grupları ve mesajlarını dinledigimde şok etkisi yarattı bi de siz bakın kendiniz karar verin şarkılar biraz gec gelio bekleyin o yuzden..

http://jeffmilner.com/backmasking.htm[signature][hline]Open the door and the moon will fall.....

[Bu mesaj moonfall tarafından 08 Ağustos 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

backward message oluyor koyulan mesajda. pink floydla gorduk ogrendik diye biliyorum. empty spacesdan başka bir sarkıda (hatırlamıyorum simdi) roger waters solo albumunde kullanmıstı stanley kubricke karsı, hal2000deki nefes sesini kullanmasına izin vermedigi için. okeanienette vardı bi aralar ama baktım simdi down site.

hatta zamanında cok da sansasyon olmus pink floyd komunist mesajlar veriyor plaklarında diye.

[Bu mesaj elvyn tarafından 08 Ağustos 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ok pardon ufak bi yanlış anlaşma oldu... :) neyse konuyla ilgilenen yokmu..belki ilgi cekici bi kac bilgi versem daa ilgi cekici olur..stairway to heaven olayını bilmeyen yoktur zaten..onun dışında paul mccartney in aslında uzun yıllar once oldugu yerine onun benzerini aldıklarına dair bi soylenti vardı..bilenler bilir..i m so tired şarkısının sonunda belli belirsiz bi konusma duyuluo...o anlaşılmayan sesi tersten dinlerseniz 'paul is a dead man miss him miss him miss him' cok rahatca duyuluyor..

bu arada sitedeki şarkılar biraz gec acılıo basıp bekleyin...oyle acılıo[signature][hline]Open the door and the moon will fall.....

[Bu mesaj moonfall tarafından 08 Ağustos 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

jimmy page kara büyü denen olayla çok ilgileniyo diyolar. backmasking yapıyo diyolar. siteye uzun süre önce bakmıştım bugün tekrar baktım hotel california da eklenmiş hehe. en belirgini another one bites the dust hehe. "its fun to smoke marihuana...." hehehe.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmadık Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
www.dadeu.net
Sosyal ağlarda paylaş

bizde inanamadık ama kendimiz hoparlore mikrofon dayayıp onu tersten dinleyince tam anlamıyla 'tırstık' :) (windows ses kaydedicisinde tersten caldırma ozelligi var) butun sarkı tersten dinleyince apayrı bi şarkı...sitedekinide dinlersen cok rahat duyuluo[signature][hline]Open the door and the moon will fall.....

Sosyal ağlarda paylaş

biz inanamadık zaten...led zeppelin gibi gayet mutevazi ailemizden biri modundaki adamların boyle şeyler yapması :-) beatles a bakın derim ben o da ayrı bi bomba...ha sitedeki şarkının en alıcı kısmı ama aslında butun şarkı bir mesaj(stairway to heaven)...he he britney ablamızda var orada :-p[signature][hline]Open the door and the moon will fall.....

[Bu mesaj moonfall tarafından 08 Ağustos 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj moonfall tarafından 08 Ağustos 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator, 08 Ağustos 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
Özellikle I'm so tired çok kötü ya böyle "miss him miss him" derken tırstırıyo adamı korktum azcık gece gece. ama şu britney en ilginç olanı hehe

evet abi "paul is a dead man, miss him, miss him, miss him.." diyo bide paul mccartney in ölmediği düşünülürse ve öldüğüyle ilgili efsaneleri düşününce kötü oluyo insan :/
bence öldü paul mccartney hehe.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmadık Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
www.dadeu.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...