moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arkadaşlar bu teknikten yeni haberim oldu acıkcası cok şaşırdım...tam manasıyla şarkıların icine ancak tersten dinlendiginde ortaya cıkan mesajlar koyma teknigi...ve bu teknigi kullanan grupları ve mesajlarını dinledigimde şok etkisi yarattı bi de siz bakın kendiniz karar verin şarkılar biraz gec gelio bekleyin o yuzden.. http://jeffmilner.com/backmasking.htm[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... [Bu mesaj moonfall tarafından 08 Ağustos 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 açılmıştı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 pink floyd the wall albümünde empty spaces şarkısının başındaydı sanırım, a message from pink..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arattım ben backmasking fln die goremedim??verdigim site icinmi acılmıstı topik?anlamadım...[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gizli mesaj vs. gibi verilmisti. ziyani yok bence. bi iki post kasma hevesli gencin trendi bu iste. daha once verilmisti bu resimler ama emege saygi demek lazim.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 pardon abi...o kadar hevesliyimki kendi egomu burda post kasarak tatmin etmeye calışıyorum...komik...[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sana demedim onu, senin yaptiginda bi sorun yok demeye getirdimdi.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aaaaaa...aaaaaa..aaaaaaaaaaaaa diye bi etki yarattı bende.. ilginç ya..nası kimse farkedemedi yani piyasaya düşmedi bu olay gazete haber bilmemne.. (veya ben mi görmedim?)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 backward message oluyor koyulan mesajda. pink floydla gorduk ogrendik diye biliyorum. empty spacesdan başka bir sarkıda (hatırlamıyorum simdi) roger waters solo albumunde kullanmıstı stanley kubricke karsı, hal2000deki nefes sesini kullanmasına izin vermedigi için. okeanienette vardı bi aralar ama baktım simdi down site. hatta zamanında cok da sansasyon olmus pink floyd komunist mesajlar veriyor plaklarında diye. [Bu mesaj elvyn tarafından 08 Ağustos 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ok pardon ufak bi yanlış anlaşma oldu... :) neyse konuyla ilgilenen yokmu..belki ilgi cekici bi kac bilgi versem daa ilgi cekici olur..stairway to heaven olayını bilmeyen yoktur zaten..onun dışında paul mccartney in aslında uzun yıllar once oldugu yerine onun benzerini aldıklarına dair bi soylenti vardı..bilenler bilir..i m so tired şarkısının sonunda belli belirsiz bi konusma duyuluo...o anlaşılmayan sesi tersten dinlerseniz 'paul is a dead man miss him miss him miss him' cok rahatca duyuluyor.. bu arada sitedeki şarkılar biraz gec acılıo basıp bekleyin...oyle acılıo[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... [Bu mesaj moonfall tarafından 08 Ağustos 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 stairway to heavenda sadece sozleri sansasyon oldu diye biliyorum. led zeppelin in backmasking kullandıgını duymadım daha once. ama kullanmıs eheh. [Bu mesaj elvyn tarafından 08 Ağustos 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 jimmy page kara büyü denen olayla çok ilgileniyo diyolar. backmasking yapıyo diyolar. siteye uzun süre önce bakmıştım bugün tekrar baktım hotel california da eklenmiş hehe. en belirgini another one bites the dust hehe. "its fun to smoke marihuana...." hehehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bizde inanamadık ama kendimiz hoparlore mikrofon dayayıp onu tersten dinleyince tam anlamıyla 'tırstık' :) (windows ses kaydedicisinde tersten caldırma ozelligi var) butun sarkı tersten dinleyince apayrı bi şarkı...sitedekinide dinlersen cok rahat duyuluo[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yanlız biseyi de acıkca soyliyim stiarway to heavenın backwardı dinlerken altıma sıcıyodum yani. feci tırsarım boyle gizemli şeylerden. koşun oynayın cocuklar dese bile tırsarım oyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 peki bu backmasking bilinen bi teknik mi yani nası diyim geriden dinlenince mesaj vermesi neye yaradı bunu duyan yayan biri oldu mu ya anlayın işte anlatamadım :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bak biz hala konusuyoruz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 biz inanamadık zaten...led zeppelin gibi gayet mutevazi ailemizden biri modundaki adamların boyle şeyler yapması :-) beatles a bakın derim ben o da ayrı bi bomba...ha sitedeki şarkının en alıcı kısmı ama aslında butun şarkı bir mesaj(stairway to heaven)...he he britney ablamızda var orada :-p[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... [Bu mesaj moonfall tarafından 08 Ağustos 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj moonfall tarafından 08 Ağustos 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Britneyinki nedir öle ya bence en ilginci o eheh ? Acaba Britneye gıcık olan albüm çalışmalarında görev alan biri falan mı yaptı naptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sabah falan bakarım artık daha yemiyo ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 pokemon süper i love satan love satan AHAHAHHHA[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şuanda şarkıları dinleyemiyorum , tüm şarkının mesaj olduu bi şarkı var mı[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Özellikle I'm so tired çok kötü ya böyle "miss him miss him" derken tırstırıyo adamı korktum azcık gece gece. ama şu britney en ilginç olanı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nasıl yapıyorlar bir de bunu isin ilginci. ona gore soz falan mı yazıyolar ne yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Predator, 08 Ağustos 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Özellikle I'm so tired çok kötü ya böyle "miss him miss him" derken tırstırıyo adamı korktum azcık gece gece. ama şu britney en ilginç olanı hehe evet abi "paul is a dead man, miss him, miss him, miss him.." diyo bide paul mccartney in ölmediği düşünülürse ve öldüğüyle ilgili efsaneleri düşününce kötü oluyo insan :/ bence öldü paul mccartney hehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 britney kendi şarkı sozlerini yazmıo sanırım yazan kişi ufak bi mesaj vermiş bize..anlayana :-p eheh bu arada stairway to heaven şarkısının normal halinde dinlendigindede zaten manalı cumleler var[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar