amon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 izledinizmi bu hüptrik reklamını...o ne ya...3 yaşında çocukları hiphop raper ortaama sokmuşlar...zaten şerkıyı sööleyen kızda bi felakeet....ağlıyo gibi söylüyo...arkadaşı nedir bu amerikan özentiliği ya...adaamlar ne yapsa aynısını yapmaya çalışıyto bağzıları...ve maalesef yurdum küçük bireyleride medya araacılığıyla bu kaatliama ortak oluyolaar...yazık...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Reklamı ben de tutmadm ama aga bu iş amerikan özentiliği fln değil, amerikanlar böyle yapıyo diye çocuklar amerikalılara benzemeye çalışmıyolar, style denilen olay sdc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 2 tane daha reklam var öle çocuları hiphop şekline sokan amerikan özentisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: gokkkan, 09 Ağustos 2005 11:34 tarihinde demiş ki: Reklamı ben de tutmadm ama aga bu iş amerikan özentiliği fln değil, amerikanlar böyle yapıyo diye çocuklar amerikalılara benzemeye çalışmıyolar, style denilen olay sdc.. stil...yok artık....bu özentiliği göremiomusunuz...tabi ben haalay çekerek reklam yapsınlar da demiyorum ...ama ne bileyi düşükbel paantolon yamuk takılaan şapka bize sanaatsal açıdan ne vereebilir...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: aadvark, 09 Ağustos 2005 11:37 tarihinde demiş ki: 2 tane daha reklam var öle çocuları hiphop şekline sokan amerikan özentisi.. kutlarım...!![signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 reklam güzel diil,yaratıcı değil hitab ettiği kesim içi böle bişe yapmışlar ama hiç izlenilesi yada izletilesi bişey deği[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 reklam rezil bi durumda ama hiphop bi amerikan özentisi fln demek çok yanlış bence, kimse onu ben amerikalılara benziycm diye yapmıyo, sdc onların yaptığı bi isi sewip destekleyip takip ediyoruz..Ona bakarsanız hersey biyerin özentisi o zman giydiğiniz kravat bile hırvat özentiliği o zaman o kdr mankafaca düşünürseniz..Küba gibi biyer olmak lzm o mantıkla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla bu tür reklam gördüümde "hüptür git ulen" diyorum kendisine...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: gokkkan, 09 Ağustos 2005 12:43 tarihinde demiş ki: reklam rezil bi durumda ama hiphop bi amerikan özentisi fln demek çok yanlış bence, kimse onu ben amerikalılara benziycm diye yapmıyo, sdc onların yaptığı bi isi sewip destekleyip takip ediyoruz..Ona bakarsanız hersey biyerin özentisi o zman giydiğiniz kravat bile hırvat özentiliği o zaman o kdr mankafaca düşünürseniz..Küba gibi biyer olmak lzm o mantıkla.. lafı nerenden anlıyosun merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben o çocuklardan biri olsam, ilerde utanırdım "allaam ben nası bu reklamda oynadım ühüea" diye..[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bi de o çocuklardan biri ilerde metalci filan olursa ne dalga geçerler onunla...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: elvyn, 09 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki: said: gokkkan, 09 Ağustos 2005 12:43 tarihinde demiş ki: reklam rezil bi durumda ama hiphop bi amerikan özentisi fln demek çok yanlış bence, kimse onu ben amerikalılara benziycm diye yapmıyo, sdc onların yaptığı bi isi sewip destekleyip takip ediyoruz..Ona bakarsanız hersey biyerin özentisi o zman giydiğiniz kravat bile hırvat özentiliği o zaman o kdr mankafaca düşünürseniz..Küba gibi biyer olmak lzm o mantıkla.. lafı nerenden anlıyosun merak ediyorum. kutlarım elvyn[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: elvyn, 09 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki: said: gokkkan, 09 Ağustos 2005 12:43 tarihinde demiş ki: reklam rezil bi durumda ama hiphop bi amerikan özentisi fln demek çok yanlış bence, kimse onu ben amerikalılara benziycm diye yapmıyo, sdc onların yaptığı bi isi sewip destekleyip takip ediyoruz..Ona bakarsanız hersey biyerin özentisi o zman giydiğiniz kravat bile hırvat özentiliği o zaman o kdr mankafaca düşünürseniz..Küba gibi biyer olmak lzm o mantıkla.. lafı nerenden anlıyosun merak ediyorum. helal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 demeyin öyle gotum kalkıyo sonra[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ilk izledigimde bende öyle düşünmüştüm.Tamamen kültürel dominasyon ve eziklik düşünceleri kaplamıştı beynimi.Ama daha sonra yanıldığımı anladım(her ne kadar komik olsalarda). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 panda'nın mis gibi reklamları vardı çok tatlı oluyodu maskotları ama onlarda çocuk rapine döndüler.artık "donduuma va mı donduuma" yı duyamıcaz.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hüptür hüptür ayy çok sinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 reklamın kötüsü olmaz:P[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hatta bakın topicini bile açtık di mi[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı [Bu mesaj elvyn tarafından 10 Ağustos 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: elvyn, 09 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki: said: gokkkan, 09 Ağustos 2005 12:43 tarihinde demiş ki: reklam rezil bi durumda ama hiphop bi amerikan özentisi fln demek çok yanlış bence, kimse onu ben amerikalılara benziycm diye yapmıyo, sdc onların yaptığı bi isi sewip destekleyip takip ediyoruz..Ona bakarsanız hersey biyerin özentisi o zman giydiğiniz kravat bile hırvat özentiliği o zaman o kdr mankafaca düşünürseniz..Küba gibi biyer olmak lzm o mantıkla.. lafı nerenden anlıyosun merak ediyorum. aga ne dion iste doğruya doğru, turkiye de rapçiler naparsa yapsın yaranamıyo, rap hakkında hiçbisey bilmeyen bi adam bile kötü düsünceler beslio, nie böle bilmiorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 iğrenç bi reklam ya.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 reklam rezil de rap'e direk amerikan özentisi demek de saçma. max reklamında da bacak kadar veletler sahnede gitar çalıyor. bu da mı özentilik? rap özentilikse bu da özentilik olmalı. türk halk müziği (sanat müziği de olabilir ikisini karıştırıyorum) dışındaki tüm müziklerle uğraşanlar özenti o zaman.[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 iyi de gitar çalmak bizim özümsediğimiz bişey. Rap nedir ya? ABD'deki zencilerin popüler müzik türü. bundan bize ne? niye o zaman hollanda'nın folk müziiyle bi reklam yapmıyolar ki alala[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hayır, o rapi dejenere bir şekilde 8 yaşındaki çocuklara yaptırmak ozentice, terbiyesizce.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mr_Hand isimli kardes, peki gitar çalmayı nerden öğrendik?Amerikadan yine..Rap da aynı ayar..Üstelik turkce rap dunyanın en iyi we tutulan raplerinden bitanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar