KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 forumun suyu cıktı ilk sayfadaki konulara bakın 2353252 tane KE ve patriot - bilmemne kavagları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Boşver. Bakma. Görme.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 k.e diyorsunda yenilikleri takip etmek zorundayız kavgalara gelince ben o konuları atlıyorum[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dogru dior artık forumda bi sürü sacma başlık var yok clan kavgası yok abyss bu adam nie abyss satar sırtında pelerini var yok ke yi nerden indircez ke ile iliglili 5653264 topic var ve hepside üstüste neden üstüse başlık acılsınki altına yazılsa daha ii olmazmı?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 haklısın bu o kadar zor birşey deil güncel tutulacak tek başlık altında bu konu çözülebilir[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Off birileri hala uzatıyo ne lem bu yok benim clanim senin clanını döver biz daha iyiyis yok yok biz ks yok küfür hiç edermiiyis aa bak oldumu şimdi sen bana laf attın biz sizi döveris pfff sıkıldım jade son ses demiş.Son Ses kızın1i gitcem dedi gitti jade okuyosa yanlış anlama kötü anlamda algılama abla ama uzatmayalaım .[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 takma be militanım, garbage a gel stres atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Evet beyler. Paticik öldü artık. Gelin bizim foruma http://www.özpaticik.com/ :D Ben valla haala çok eğleniyorum paticikte..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 10 Ağustos 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Neden çünkü bu oyun o kadar kafa patlatmayı gereken bir oyun değilde ondan.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sen bu oyunu oynuyomusun oynuyosan bile tam öğrenememişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar