Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerikadayım mutluyum :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
aquila, 08 Ağustos 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
go mehmet go o zaman...

eheh +1 :)
gercekse yuru ya kulum demis allah vallahi. hayirli olsun[signature][hline]hold the line
does anybody want to take it anymore?
Mesaj tarihi:
helal valla, naaptin basvurularda neler istediler? bi de tr'de hangi liseden mezunsun?[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 08 Ağustos 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
robert kolejinde okuyunca biraz daha kolay oluo bide yok çocuklara bedava ders verdim bilmem ne rotary ye üyeyim diosun bikaç sporla uğraştığını söylüyosun bıdı bıdı.... bide bunları belgeliceksin
Mesaj tarihi:
said:
gomehmetgo, 08 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
elektronik işin komik tarafı burda bölüm birincisi oldum sağolun arkadaşlar

way be..
müthişsin.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
boston nasıl bir şehir acaba? amerika'da boston university iyimidir? nasıldır, fiyatlar ve soğukluk bakmından amerika'nın en soğuk,pahalı yerleri. fakat şehirdeki okul sayısı ve kalite gayet iyiymiş. bilgin varmı acaba?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
said:
gomehmetgo, 08 Ağustos 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
robert kolejinde okuyunca biraz daha kolay oluo bide yok çocuklara bedava ders verdim bilmem ne rotary ye üyeyim diosun bikaç sporla uğraştığını söylüyosun bıdı bıdı.... bide bunları belgeliceksin

Hangi yıl mezun oldun?
Mesaj tarihi:
ii y...ben sinema okucam...amerikada da üstüne bişeyler çaalışarak isterim...tabi orada ssinema bir sektör olduğu içinde heep geleceği var...acaba nerde nası okunur(bırda bitirdikten sonra)...nası yaşama izni nası alıcam??? iş bulablirmiyim?[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
  • Yeni Oluştur...