In_SuN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hepimizin bildiği gibi savaş sonucunda bi orc olarak insan townu basmak istiyorum ama adamların mekanına teleport edildikten sonra yerimizden hareket edemiyoruz.haritalar öyle yapılmış ki 60+mageleri dağın eteklerine dağıtıyorlar ve sırayla nova atışı yapıyorlar :) bizde sadece izliyoruz yada ufak bi delik bulursak gaza gelip dalıyoz.ama insanlar bizm towna ilk adım attıkları anda hemen dağılma imkanları var lunar girişi Allahın dzlğü dağılıp gidiyorlar sonra taaaa brehte geliyorlar burnumuzn dibine kdar:D pianaya gitmek çok az nasip oluyor bize.bi de bunun zerine yapılan açıklama da humanlar avantajsız die onların haritalar deişcekmiş :)) doğru mu??buna bi çözüm bulmak lazım biz bi tarafımızı yırtarak savunma yapıyoz adamlar sırayla atış talimi yapar gibi nova atıp savubma yapıyorlar :)haksızlık bu.. dier bi konu ise şu:kardeşim insan priest karakter açtı.bi skillere bakayım dedim.biz zavallı orcların 45+ da açtığı çoğu skilli adamlar 30lvl civarında açıyorlar.msait zamanınz olursa 2 tane char.açıp farka bakın.bence bu adaletsizlik ortadan kalkmalı... yazık bie yazıkkk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ok[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D _Unforgiven_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ne anlatmak istedin ki :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 OK demekle çok şey anlayabiliriz ama bence Oldu Koyalım demiştir :D[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 10 Ağustos 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ************************* kardeşim insan priest karakter açtı.bi skillere bakayım dedim.biz zavallı orcların 45+ da açtığı çoğu skilli adamlar 30lvl civarında açıyorlar.msait zamanınz olursa 2 tane char.açıp farka bakın.bence bu adaletsizlik ortadan kalkmalı... yazık bie yazıkkk ************************* Bir daha bak yanlısın var. Her iki ırktada priest karakterim var. Böyle bir problem yok.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 senın skıll da ğılımında hata vardıre gıdıp bllızzardı 563 te acmak gıbı bişi yanı once flame bas blızzardı 63 te sorra burda hata var ya elalem 45 te acarken 63 te actım der gıbıoluor bu bıras duzgun skıll dağıt aynı lvl de aynı skıll gelsın bu kdr basıt:D:D:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar