khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Benim vapurda başıma gelmiş adamın teki babamla aynı deri ceketten giymiş bende gidip adama baba demiştim yılın dumurunu yaşamıştım :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 migrosta boyner mağazasında arkadan gördüüm kırmızı saçlı bayanı ablam sandım ablaaaaaaaaaaa baksana len zibidiiii şeklinde bağıran bi tiptim.tam sarılcaktım böyle ıııııı anladım...[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 4 sene once fln hocamin arabasina binicem diye tanimadigim bi adamin arabaya binmistim tam dumurdu :P[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Head, 09 Ağustos 2005 21:21 tarihinde demiş ki: selamlaşmak değil de , küfür ettiğim çok olmuştur. haha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadaşıma msn den bişiler sordum.cevap vermedi.deli oldum böle bagırıom falan ulan malın cocugu nie cevap vermiosun dedim gelen cevap xxx burda yok ben babasıyım. direk msn i kapadım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ilkokuldayken dondurma yiyodum , işte beleş çıktı falan , ilerde de bi abla var birine benzeterek bak lan beleş çıktı dedim.abla da kızarmış olarak aa canım ne güzel dediydi.ben de kaçtıydım.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bizim cafede bayram vardı ensesi açık.Geldim cafeye dedim şunun enseye bir tane çakayım gerildim bir tane koydum kafası monitöre vuruyodu bir döndü tırsak bir şekilde başka bir çocukmuş heralde babası sandı beni birden şoktan çıkamadı özür diledim.Arasıra geliyor cafeye gözlerini kaçırıyor benden.İşin kötüsü dilsizmiş çocuk pişmanım[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ^kutuphanedeyim koptum buna bide yankı yapıyo rezil oldum =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 EHUEUHE yolda eski çıktığım kıza benzettim di alakası olmayan bir kızı selam werdim ve yanında tahminen erkek arkadaşı olan eleman duruyordu :horace: işin garibi kızda bana sıcak bi selam werdi :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben de bi kere ringte gidiyoduk..sonra ring durdu inecekler falan. elemanın biri tebessüm ederek bakıyor bana ve dürtüyor..benim arkam dönüktü o arada.. sonra döndüm baktım gülümsüyo falan.sanırım tanıdık biri dedim. selam naber falan dedim cocukda ii senden naber falan ded.. sonra gorusuruz dedi.. sanırım çocuk beni izin ver de gecim anlamında dürtüyormuş. :D bi de ders calısıyodum. . bi hapşurdum.. çok yaşa dedim üstüne sende gör dedim kendi kendime hemde ahah :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bir arkadaşım minübüsten iniyo harifle geçen aralarındaki konuşma Herif:Aaa abi naber nasılsın?(tokalaşır) Ark:iyiyim? Herif:Nereye dershaneye mi? Ark:Evet de? Herif:Tamam o zaman bearaber çıkalım. Ark:??? Herif:Yalnız abi ben senin kim olduğunu çıkaramadım ya. Ark:Benim senin kim olduğuna dair hiçbir fikrim yok![signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Lopeth demişki bi gün köşeden dönerken birine çarptım. bir anlık tepkiyle yüzüne bakmadan "pardon abi" demiştim. travesti çıkmıştı. "sensin abi ulaaaaaaaaaan" diye 100 metre kovalamıştı. yolda bi polis görüp ona sığındım yarım saattir yerlerdeyim puhahah [spo1=fake]not:fake alıntıdır kendi cabalarımla yaptım :D[/spo][signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Benim bide şöyle birşey oldu. 19 Temmuz saat 00:00 da mesaj geldi. Dogum günün kutlu olsun nice yıllara iyiki varsın vs. vs. (şiir gibi döktürmüş) Gelen kişinin ismi: Gizem* olarak görünüyor. (Sevgilim) Bende 2 bardak viski devirmişim paticikteki _gZm_ sanıyorum ve aynen cevap atıyorum Lan nerden arakladın bu mesajı şerefsiz. Ehahe saol lan tam zamanında attın saol lan hahah böyle cümleler kuramazdın lan sen muhahaha 5dk sonra durumu çakıyorum sabaha kadar toparlamaya çalışıyorum (sıçtım tam olarak) ve bu günden sonra burdaki gizeme bidaa laubali mesaj atmamaya özen gösteriyorum sdfsf. LAN niye herkesin adı gizem ya :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eheh hatırlıyorum o gunu:) bana da kendımı suclu hıssettırmıstın...:( harbı ya ne cok gızem var benım adımı deıstırelım mı?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 üniversirtede anfide oturuoz arkadaş hoca gelince ayağa kalkmıştı bütün anfi koptu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 5-6 sene evvel bi arkla buluşucaktık yer fln söyledim son bi aradı ok geldim fln dedi. bizim arkın arkasındaydım ben bi baktım birisinin kafasına vurdu. daha çok enseye patlatırcasına bi tokat gibi. adamın yanında hatunlar fln vardı bunlar aniden birbirlerine girdiler zor ayırdık. meger ben sanmış onu mal adam.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Saeros çeşmede kızlarla üçyüz beş yüz atarken bende onun başına gelen bir olayı anlatıyım. Tarih 21 haziran 2005. Paticik buluşması. Cafede oturuyoruz. Saerosun saçlar bonus. Aynı şekinde bonus saçları olan bir arkadaşımız daha var ki o da paticikte bonf bonf olarak bilinir. Paticik dışı arkadaşım aynen bizim saerosun bonus saçlarını arkadan bonf bonf zannedip bi güzel sıkmıştır oynamıştır. Sonra saeros arkaya dönünce de. ANAAAAAAA şeklinde bir tepki vermiştir ve bizi orada gülmekten öldürmüştür. :D[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bn bi kaç ay önce sahilde arkadaşlarla yürürken bi kadını annmin arkadaşına benzettim ve güler teyzee dedim kadın da değil, benzettin diince çok pis rezil olmuştum arkadaşların yanında..arkadaş da bi okulda bi çocuu sevgilisine benzetip ensesinden öpmüştü bunu unutamıorum hiç (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar