Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muzik studyo için sen karti

Kro_Kelle

Öne çıkan mesajlar

arkadasım creative filan hikaye eger sen cubase ve baska program lar kullanıcaksan bence m-audio ses kartı olabilir
www.compel.com.tr sitesinden bilgi edinebilirsin
bende bir zaman sonra m-audio audio phile 192 pcı adlı bi kartı alıcam.
sen eger buyukcapta bi kayıt yapıcaksan(vokal+enstruman vs.) bence senin işini delta 1010lt işini görür
http://www.compel.com.tr/m-audio/audio/delta1010LT/index.php
dedigim karta da burdan ulasabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UnKnownTR, 19 Şubat 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
bu isini fazlasiyla gorur muhtemelen ancak belki 2. bir ses karti daha gerekebilir. Kartin ozelliklerini tam olarak bilmiyorum..

fazlasıyla görürmü lol,
bunla yaptığın kayıt hiçbir halta yaramaz.
Heleki stüdyo için,hiçbir işe yaramaz.Profosyonel ses kartı alman gerek.
Benim tavsiyem Terratec.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

Adam eger buradan kart soruyorsa belli ki professional bir karta ihtiyaci yok. Zira gercekten ciddi bir studio kurulacaksa kimse kalkipta buradan kart sormaz cunku az cok birseylerden anlamasi gerekir.
Haa kiroyum ama para bende diyorsaniz, Creative'in de proffesional urunleri var!
http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=237&subcategory=239
Soz konusu sey Audio ise Creative bu alanda kendini kanitlamis bir markadir.Bence baska markaya pek laf dusmez.Ama istisnalar kaideyi de bozmaz.Bu lafi da bu piyasayi cok fazla takip etmedigim icin soyluyorum.Amksat acik kapi kalsin.. :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 20 Şubat 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma ya.. "kurcam, etcem, yapcam" diye ortada dolasan tiplerden (bu tiplerden bir aralar UO Emulatorleri bolumunde cok vardi belki hala vardir) oldugunu ortaya cikardim galba..
ben creative onderiyorum, sen ne yaparsan yap.. hatta git kamasonic , show , minton gibi markalarin kartlari varsa hemen onlardan al, cok isine yarar![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
said:
Core, 22 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
kusura bakma ya.. "kurcam, etcem, yapcam" diye ortada dolasan tiplerden (bu tiplerden bir aralar UO Emulatorleri bolumunde cok vardi belki hala vardir) oldugunu ortaya cikardim galba..
ben creative onderiyorum, sen ne yaparsan yap.. hatta git kamasonic , show , minton gibi markalarin kartlari varsa hemen onlardan al, cok isine yarar!

isteyen istedigi kadar sallar. milletin olayı derdi senimi gerdi.allm ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...