Kro_Kelle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 studyoda kullanmak için ses kartı arıyorum. nasıl bişey almalıyım bu nasil mesela yada bu tip ses kartları hakkında bilgisi olan yardim pls Creative SB Audigy 2 ZS Platinum Pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bu isini fazlasiyla gorur muhtemelen ancak belki 2. bir ses karti daha gerekebilir. Kartin ozelliklerini tam olarak bilmiyorum..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 arkadasım creative filan hikaye eger sen cubase ve baska program lar kullanıcaksan bence m-audio ses kartı olabilir www.compel.com.tr sitesinden bilgi edinebilirsin bende bir zaman sonra m-audio audio phile 192 pcı adlı bi kartı alıcam. sen eger buyukcapta bi kayıt yapıcaksan(vokal+enstruman vs.) bence senin işini delta 1010lt işini görür http://www.compel.com.tr/m-audio/audio/delta1010LT/index.php dedigim karta da burdan ulasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: UnKnownTR, 19 Şubat 2005 13:51 tarihinde demiş ki: bu isini fazlasiyla gorur muhtemelen ancak belki 2. bir ses karti daha gerekebilir. Kartin ozelliklerini tam olarak bilmiyorum.. fazlasıyla görürmü lol, bunla yaptığın kayıt hiçbir halta yaramaz. Heleki stüdyo için,hiçbir işe yaramaz.Profosyonel ses kartı alman gerek. Benim tavsiyem Terratec.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Adam eger buradan kart soruyorsa belli ki professional bir karta ihtiyaci yok. Zira gercekten ciddi bir studio kurulacaksa kimse kalkipta buradan kart sormaz cunku az cok birseylerden anlamasi gerekir. Haa kiroyum ama para bende diyorsaniz, Creative'in de proffesional urunleri var! http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=237&subcategory=239 Soz konusu sey Audio ise Creative bu alanda kendini kanitlamis bir markadir.Bence baska markaya pek laf dusmez.Ama istisnalar kaideyi de bozmaz.Bu lafi da bu piyasayi cok fazla takip etmedigim icin soyluyorum.Amksat acik kapi kalsin.. :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 20 Şubat 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ehe açık kapı olayına bittim :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 unknown kardeşim anlamıyorsan zorlama kendini bilmediğin konularda; milletin aklını da karıştırma. creative tavsiye etmiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 txh Terratec işime yarıycak baya bi . unknow burasi forum dimi. ne işe yaradigini biliyormusun.fikirler alınıp verilir. bilmiyorsak öğrenilir.biliyorsak digerleriyle paylaşılır. sidik yarıştırılmaz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kusura bakma ya.. "kurcam, etcem, yapcam" diye ortada dolasan tiplerden (bu tiplerden bir aralar UO Emulatorleri bolumunde cok vardi belki hala vardir) oldugunu ortaya cikardim galba.. ben creative onderiyorum, sen ne yaparsan yap.. hatta git kamasonic , show , minton gibi markalarin kartlari varsa hemen onlardan al, cok isine yarar![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Creative Professional ses kartlari var en guzeli bu galiba : digerlerinin listesine burdan ulasabilirsin.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Core, 22 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki: kusura bakma ya.. "kurcam, etcem, yapcam" diye ortada dolasan tiplerden (bu tiplerden bir aralar UO Emulatorleri bolumunde cok vardi belki hala vardir) oldugunu ortaya cikardim galba.. ben creative onderiyorum, sen ne yaparsan yap.. hatta git kamasonic , show , minton gibi markalarin kartlari varsa hemen onlardan al, cok isine yarar! isteyen istedigi kadar sallar. milletin olayı derdi senimi gerdi.allm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Eskiden çalıştığım bir firmada (ismi lazım değil) steinberg cubase kitleri vardı ama bunlar baya bi tuzlu. Tabi yapacağın iş tam manasıyla ne ise ona uygun bir kart aramak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evde studyo ortamı yaratmak. gerci bir çok şeyi hellattim. ses kartıda aldım ama daha dier pc ler falan var onlara ne yapacam ne alıcam kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar