Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Geçen gün arkadaş a 10 günlük guest pass i verdik kendisi account yaratırken kredi kartı ve ödeme şekli sordu tamamen doldurduk acaba yanlışlıkla 10 günlük serial yerine kutu seriali çıkmış olabilir mi?[signature][hline]Shadowmoon> Orc Shaman >Redbullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sanmıyorum , yanlış bölüme girmişsinizdir. çünkü oyunun cd-key'i boxun içinde cdlerin bir tanesinin altında.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 10 gün bitince tekrar senden cd-key isticek. Yeni box yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Guest pass yazan kağıt takini yazdık yanlış yere girdiğimizi sanmıyorum ama ödeme şekli falan sorunca bi sevindik tabi olabilirmi deyu...[signature][hline]Shadowmoon> Orc Shaman >Redbullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 guest pass ile acc açarkende istiyo kredi kartı fln. normal yani. en azından bende istemişti.[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 istiyor... hani adam cd key girerde bi daha kasmaz baştan diye.. 10 günlükk pass kullandım ben başka bi ark a cc mi yazdım bi sorun olmadı..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: A fully illustrated box, localized in five versions (English, German, French, Spanish, Italian) One (1) unique Authentification Key to create your personnal World of Warcraft account (online registration required). Four (4) CDs to install the game (PC and Mac versions on same CDs). A complete full & localized paper Game Manual (depends on your language) A first free month of play (see details below) A 10 day Guest Pass which will allow you to invite a friend to play World of Warcraft with you on a 10 day free trial. çıkar yani[signature][hline]Alliance Horde 'u yenecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar