nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Windows klasörünü altında böyle bir dosya var ve sürekli arka planda çalışıyor. Bunun ne olduğunu ve bilgisyarı ne kadar yavaşlattığını bilen var mı?[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sanırım XPnin kendisinden bi hede o ama kapasam da her şey normal takılıyo ben de merak ediorum ne olduunu :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 task managerda bilmediğim şeyler gördüğümde hemen googlea yazıyorum ilk bir kaç tanesinde zaten nedir ne değildir çıkıyor.ayağın alışsın internat exe yi ben ısmarlıyım bu sefer tıkınız.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 streamin nerdesin =)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 streamin bana özelden ulaştı. sağolun varolun. :tebrikz:[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o niye ki? bizde merak ediyoruz alla alla[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 98de de var,oldum olası kaparım c+d+L ile. Nedir o,(uplamıs olalım arada).
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 international keyboard[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yavaşlatmaz heralde[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 klavye dillerini seçmek içn sağ alt köşedeki mavi Tr hede hödösü sanırım,ama yavaşlatmaz.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum
Öne çıkan mesajlar