Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okul istiyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her sene ağustos ayına geldiğimde "okul okul" diye sayıklıyorum. işsizlik güçsüzlük bana yaramıyor. tatil falan havaları bitince çekilmez oluyor yaz tatilleri....

ben de mi problem yaymaktan zevk alamıyorum :([signature][hline]... that's me in the corner...
Mesaj tarihi:
kımı ark.larımla evlerımız baya yakınız beraber gezıyoruz flnda kımılerı tatılde oldugu ıcın sadece cepten konu$ma msj ıle baglantı kuruyoruz.msn ne kelıme ke$ke hepsı msn de onlıne fln olsalar eheh.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
evet abi şehir insanları için okul ve iş gibi dönemlerde asıl hayatımızı yaşıyoruz. yani okuldan çıkıp veya kırıp biyerlere akmak bilhassa istanbul gibi metropolit bi kentte hayatın asıl zevki... siyahın (iş güç) içindeki beyaz..

naçizane fikrim :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
dersanenin açılcak olmasından da okulun açılcak olmasından da nefret ediyorum.şu 2 yıl bitse başka bişey istemicem :([signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
okula gitmeden full öss çalışırmısın deseler kabul edecek duruma geldim.iki kelimeyi yanyana getirip cümle kurmayı beceremeyen insanlardan türev integral öğrenecez.hadi hayırlısı[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
  • Yeni Oluştur...