turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Her sene ağustos ayına geldiğimde "okul okul" diye sayıklıyorum. işsizlik güçsüzlük bana yaramıyor. tatil falan havaları bitince çekilmez oluyor yaz tatilleri.... ben de mi problem yaymaktan zevk alamıyorum :([signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben okulu özlemeyı bırak dersane acılıyor dıye beddua edıyorum.herhalde bende sorun var.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 abi ders çalışmayı sevdiğimden değil. hem zaten yatılı öğrenciydim şimdi tüm millet başka yerlerde msn den de muhabbet orjinali gibi olmuyo ki[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kımı ark.larımla evlerımız baya yakınız beraber gezıyoruz flnda kımılerı tatılde oldugu ıcın sadece cepten konu$ma msj ıle baglantı kuruyoruz.msn ne kelıme ke$ke hepsı msn de onlıne fln olsalar eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sorma ben de milleti bize toplamaya çalışıyorum(anamur) ardından alanyaya akacaz inşallah. ama hepberaber istanbulda olsaydık fena mı olurdu hani?[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben de okul açılsın istiyorum, çalışmak iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 evet abi şehir insanları için okul ve iş gibi dönemlerde asıl hayatımızı yaşıyoruz. yani okuldan çıkıp veya kırıp biyerlere akmak bilhassa istanbul gibi metropolit bi kentte hayatın asıl zevki... siyahın (iş güç) içindeki beyaz.. naçizane fikrim :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 SEn dayakta istiyor musun..?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 heuheh kişiye göre değişir :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Okul demeyın bana dersane hıc demeyın cekılırmı o sabahın korunde kalkmak yatın uyyun ya :)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dersanenin açılcak olmasından da okulun açılcak olmasından da nefret ediyorum.şu 2 yıl bitse başka bişey istemicem :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende bu yıl üniye başlıcam bir merak bir merak açılsada gitsem görsem =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 +1 ben de başlıyacam merak falan da çok var. @ramses: herkes ööle sölüyo. rahat batıyo :P[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 okula gitmeden full öss çalışırmısın deseler kabul edecek duruma geldim.iki kelimeyi yanyana getirip cümle kurmayı beceremeyen insanlardan türev integral öğrenecez.hadi hayırlısı[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar