tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ntv spor haberlerinde izledim milli takıma donmesi için teklif goturulmüş oda bu teklife sıcak baktıgı ve fra.milli takımın kaptanı olarak elemelerde oynayacagı soylendi.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 zidane'ın sakatlığı sebebiyle yarım yamalak oynadığı 2002 WCyi hatırlayalım. kupayı gol atamadan bitirmişti sanırsam fransa[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Fransa bitti artIk..KatILamayacaklarda kupaya bence..Henry-Trezeguet takImLarInda canavar milli takImda iyi oynadIkLarI maç hatIrlamam.Desailly,Lizarazu,Blanc,Deschamp,Petit,Djorkaeff,Dugary ben bu Fransa'yı özledim..Thuram da döncek mi acaba milli takIma..[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kalite düşmüş olabilir ama süründüğüne katılmıyorum. sadece daha italya ayarında bi takım oldular. Fransada bitmiyor oyuncu. bkz. gallas, cisse, rothen, ribery, vs.. (sayamadıklarım kusura bakmasın:))[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bu saydığın isimleri 2 sene önce saysan evet Fransa'nın geleceği budur sağlam derdim..Ama 2 yıl geçti ve.. Gallas: Chealse'de orta direk bi futbolcu forma savaşında yok olup gidebilir.Terry oranın yıldızı. Rothen: Monaco'da süperdi yok real madrid aldı yok manchester derken Paris SG aldı.Bu seneye iyi başladı geçen sezonu unutturur inşallah çünkü o kadar da genç değil vakti de çok değil haliyle(27 flm biliyorum) Cisse : HastasIydIm cm de onu alamadIğIm için Auxerre oynardIm ama Liverpool'da yazIk oluyo kanImca sakatLıklar,formsuzluklar flm.Gerard Houllier aldı onu vatandaşı die akabinde İspanyol fetişisti Rafa Benitez geldi herifi sevmiyo :) Ribery'i boşver o bizde kuyruk acIsI..[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 zidane'i bi sure izleyebilecegim icin mutluyum :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ama daha iyi olacakları anlamına gelmiyor. zaten ortalama bir avrupa milli takımı olacaklar diye düşünüyorum eskisi gibi tabi olmaz. bu futbolcuların geçmişteki başarıları çok uzak olmadığı için gelecekteki başarıları da uzak olmayabilir.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hollanda gibi olacaklar..YIldIz bol,başarI yok. Ama Fransız Ligi kaliteli olmaya başladI bence (Rekor yayIn gelirlerinin payI büyük)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: uncla, 08 Ağustos 2005 14:25 tarihinde demiş ki: zidane'i bi sure izleyebilecegim icin mutluyum :) Aynı fikirdeyim. Gerçekten mükemmel bir yıldız. Onun gibisi tekrardan gelirmi orası tartışılır!!..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 izlemek ve ogrenmek lazım zizi'yi.bende fransanın bıttıgıne ınanmıyorum.fransada topcu bıtmez...[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Deschamp da dönsün...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oldu olacak platını de gelsın[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar