KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Gece oluyor Yine doluşuyor etrafıma O simsiyah ölüm rengi Susuyor her şey Sanki bir ölüm sessizliğinde, susuyor dünya Durmuyor, yanı başımda akan zaman Soruyorum zamana Sen misin ölüm Yoksa Azrail sen misin? Uzanıyorum soğuk yatağıma Sessizlik sesleri geliyor Anlamıyorum ne dediğini Titriyorum korkudan Isınmıyor içimdeki soğukluk Soruyorum soğuğa Sen misin ölüm Yoksa Azrail sen misin? Uyuyorum ısınmayan yatakta İçim titriyor hâlâ korkudan Rüyalar görüyorum karmakarışık Bir çizgi roman gibi Garip şekiller Bitmiyor bu garip rüya Soruyorum rüyaya Sen misin ölüm Yoksa Azrail sen misin?...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Çok karamsar olmuş.Sürekli ölümü düşünmüşsün. Ama anlatımı hoşuma gitti[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kurtuluş..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hiç te öğle değil.Orada da sadece anlatılanları biliyoruz.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Buranında Ne Halde Olduğunu Bilioyoruz Burdansa Orayı Tercih Ederim..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hımm..keşke iki yeri gördükten sonra karar verebilseydik[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ifadelerin güzel ve zengin, ancak bazı noktalar klişe gibi. daha önce duyulmamış, görülmemiş şeyler yazmayı dene biraz! orası diye bişey yok, sadece burası var, değerini bilmelisin bence.[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tavsiye İçin Saol...Burayı İstemiyorm..Neyse Bırakın Orayı Burayı...Bunlar Benım Görüşlerim...Ve Bence Ölmek Yaşamdaki Çoğu Olaydan Cok Daha Guzel..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 daha önce ölmedin ki bilemezsin. ölmek zaten güzel olamaz, ölümün nasıl birşey olduğunu hissedemezsin, betimleyemezsin, göremezsin. güzel kavramı sadece hayatın içinde var. her tür duygu ve düşünce sadece hayatta var. ölünce hiçbişey hissetmiceksin, o yüzden güzel veya çirkin olmayacak, hiçlik olmayacak, mutlu da olmayacaksın dolayısıyla. o yüzden insan burda elinden geleni yapmalı, tek şansın var, hayatını yaşa.[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Katılıyorum... Bazen çok zor oluyor ama napabilirm ki başka seçeneğim yok :([signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ...Bırakın Bu Geyikleri..Hayat Güzel Başka Seceneğin Yok..Hede de Hödö Dö...Fln Fln..Bende Biliyorum Başka Seceneğim Olmadını O Yüzden Bu Salak Şeye Sabrediyorm..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eheh geyik yapmıyorum ya, ben düşünmedim mi sanıyosun, binlerce kez düşündüm belki ama aslında çok saçma yani. gerçekten hayatını yaşamana engel olan şeylerden biran önce kurtulmaya bak. bi de yaşın kaç merak ettim.[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Dövseydin...[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: sir, 09 Ağustos 2005 23:39 tarihinde demiş ki: eheh geyik yapmıyorum ya, ben düşünmedim mi sanıyosun, binlerce kez düşündüm belki ama aslında çok saçma yani. gerçekten hayatını yaşamana engel olan şeylerden biran önce kurtulmaya bak. bi de yaşın kaç merak ettim. 19....[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Evet Biliyorum Önümde Yaşıcak Cok Zman Var Çok Şey Görücem Fln Fln...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 tamam hiçbişey söylemiyorum çünkü otomatik kapatmışsın kendini, herşeyi en iyi sen biliyosun, herşeyi çözmüşsün, bütün çözüm yollarını denemişsin, müthişsin. 3 yıl sonra dön bak bu topiğe, aha yazıyorum buraya :)[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tmmdr...Herşey İçin Saol...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 intihar falan etme sakın, öldürürüm seni[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tanıyon mu ark :?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mix...Tmm..Sakin...Villans Tanıo Ark Beni...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar