Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Yerleşkesi'nde öğrenci kantininde çalışan Burhanettin Cihan (29), sağlık konusunda çok hassas olduğunu, bugüne kadar da hayatında ciddi bir problemle karşılaşmadığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde böbreklerinde aniden şiddetli bir ağrı başladığını ifade eden Cihan, "Ağrılarım dayanılamayacak dereceye gelmişti. Ben de böbreklerimde taş olduğunu düşünerek, Konya Numune Hastanesi'ne gittim. Burada, hastalığın kesin teşhisi için ültrasonla inceleme yapıldı" dedi. Cihan, çektirdiği filmleri götürdüğü doktorun, kendisine kalbinin ve dalağının sağda, karaciğerinin ise solda olduğunu söylediğini kaydederek, bunu duyduğunda çok şaşırdığını, fakat doktorun korkulacak birşey olmadığını söylediğinde rahat nefes aldığını dile getirdi. Bu gerçeği öğrenince yıllardır aklındaki bir soru işaretinin açıklığa kavuştuğunu vurgulayan Cihan, şunları kaydetti: "Daha önce elimi göğsümün soluna koyduğum bir gün kalbimin atmadığını sağ tarafa koyduğumda ise kalp atışlarımı hissetmiştim. O günden bu yana bu durumdan şüpheleniyordum. Bunu arkadaşlarıma ve aileme anlattığımda ise benimle alay ediyorlardı. Ancak çektirdiğim ültrasonda bu gerçek ortaya çıktı. Hemşire ve doktorlar da bu duruma çok şaşırdı. Herhangi bir rahatsızlığım da yok. Böbrek taşı ağrısıyla geldiğim hastanede kalbimin, karaciğerimin ve dalağımın normalden farklı yerde olduğunu öğrenince çok şaşırdım." SAĞLIK SORUNUNA NEDEN OLMUYOR [hline] Hastane'nin Üroloji Bölümü doktoru Ali Hatay ise Cihan'da görülen duruma milyonda bir rastlanıldığını belirterek, doğuştan olan bu durumun düzeltilmesi için herhangi bir operasyona gerek olmadığını kaydetti. Hatay, Cihan'ın böbrek taşlarının alınması için gerçekleştirdikleri ameliyatın oldukça başarılı geçtiğini, Cihan'ın bundan sonra da hayatını sağlıklı şekilde sürdürebileceğini sözlerine ekledi. Eğitim gerçekten şart..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 annemin en yakın arkadaşının midesi önde olması gerekirken arkada ama bu ona sorun çıkartıyo fazla asitli bişeyler içtiğinden bizden daha hassas oluyor acı çekiyor kızartmada yiyemiyor. ama doktorlar denedi düzeltemediler boşu boşuna bide öyle acı çekti çok garip[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 daha oncede bi arkadaşımın yakınında boyle bi sorun oldugunu duymuştum.Saglık problemi yaratmaması biraz iyi.. ama ilginç bi durum..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu son derece normal bi durum.. insanın sağlak değilde solak olması gibi bişiy.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çok garip.. 29 yıl boyunca hiç mi elini göğsüne koyup kalp atışlarını dinlememişkinen?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 okusana orda yazıyo bi ara şüphelenmiş falan diye. ailesi dalga geçmiş eheh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bakalim daha ne gariplikler duyacagiz..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Öne çıkan mesajlar