zydar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yaz geldi evde tüm gün oturuyoruz burda. Bi grup kuralım 5-6 kişi. haftada 1-2 kere toplanıp eğlenceli bikaç saat geçirelim diyorum. İstanbul avrupa yakası daha iyi olur. evde oturan ve benim gibi düşünen arkdaşları bekliyorum. [email protected][signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 grup ? ne grubu ?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Müzik grubu olacağını sanmıyorum....Abi ben varım..Dm lik yapmak istemiyorum ama...güzel düzenli bir campain de oyuncu olmak istiyorum ...bi de fr olsa dimi:)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 evet şöle bi 1 ay boşum zydarcım bi fr campaign yapalım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yapalım. bana ulaşın işte msn i yukarda verdim. arda msnden gel hocam..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Leprosy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ankaradaysa bende oynayabilrim[signature][hline]Elven Lord Silinde Aina'gar Bright eyes.Blinded by fear of life..
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: m3hm3t, 24 Temmuz 2005 11:05 tarihinde demiş ki: grup mu yapacanız lan yoksa :D *!hihoahah* töbe töbe :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 msnden frp denedik hiç zevki çıkmıyor; rp, mimik, sestonu vs.vs. lazım gerçekten zevk almak için.seside birşekilde ts veya ventr. ile falan hallediyorsunuz ama olmuyor yani görmen lazım oynadığın insanları ve birlikte o atmosferi yaratmak lazım[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua [Bu mesaj misanthropehus tarafından 06 Ağustos 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dorudur biz msn den denedik az buz iyi oldu ama gerçek atmosferde daha zevkli oluyor arada baya güldüğümüz oluyor öle daha zevkli oluyor diyebiliiriz.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arkdaşlar grup kurucaz gelmek isteyenler varmı? bu hafta içi kurup hemen bbaşlamayı düşnüüyoruz. Ciddi ise bana lütfen ulaşın msn adresim: [email protected][signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nerde kuruyorsunuz? editt: ist. yeni gördüme ehe size iyi oyunlar ozaman [signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! [Bu mesaj misanthropehus tarafından 09 Ağustos 2005 05:41 tarihinde değiştirilmiştir]
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 msn de frp ortamı olucak inşallah msn adresini arkadaş belirtmiş gelmek isteyenler adresi eklesin.[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yok ya msn den olmaz heralde .zydie ?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yok msn den deil tabiki biz kendi aramızda öle eğlencelik bişi yaptık. Yeterli istek olduğunda grubu kurucaz şuan 5 kişi olduk.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 müzik bölümü diye masaüstüne girmişim, sonra şu mesajı görüp dumur oldum: said: Müzik grubu olacağını sanmıyorum....Abi ben varım..Dm lik yapmak istemiyorum ama...güzel düzenli bir campain de oyuncu olmak istiyorum ... masaüstüymüş neyseki :P
Raisto Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 msn den olcaxa bende varım.bursa yakınlarındaysa çağırmayana lanet ola
Öne çıkan mesajlar