elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bana imkansız gibi geldi. millet tek elle sallıyor falan atmak icin hem de ard arda tam reklam cekildigi anda falan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 nasıl yapmıslar o zaman adam bos el falan mı sallamıs ilginc ne diyim. boktan mavi bi su satıcam diye milletin yapmadıgı sebeklik kalmadı.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 25 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Atmıyor bence de.. Hadi yetiştirdi diyelim, art arda atması imkansız nerdeyse.. Montaj diye bir nimet var =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bildiğim kadarıyla atıyor ama arka arkaya atmıyor sahneler tekrar çekilerek falan yapılıyor. Ama bildiğim kadarıyla atıyor ki ben bi nba oyuncusunun o uzaklıktan atmasına çok şaşırmıyorum açıkcasıda arka arkaya 4 tane biraz abartı evet[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 abi arada kesinti yok ama direk gosteriyor montaja benzetemedim ben hic.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 LeBron topu atıyor ama farkettiyseniz topu hiç tepede göremiyoruz. İsterseniz şşin tekniğinide anlatabiirim ama şuan uygun kelimeleri toparlayamadım kafamda. Yoğun talep olursa anlatmak için uğraşırım[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 lol be bunu da tartışıyonuz ha :) atmadıgı bariz montaj var topun yukarı cıkısında neden kamera topu cekmiyor sanıyorsunuz :) top gidiyor ve 1 sn sonra yukarıdan aşagı iniyor sayı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Dyna helal be.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 evet tartışılması bile saçma yani :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 lebron bu belli olmaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Tabii ki atmıyor :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sorucam bu aksam misafirlige gelicek lebroş. isterseniz arkadas egilmis ben makas alırken bi foto koyuyim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 nasımı yapılıyor? Galiba sen bilgisayar teknolojisinin ne kadar geliştiğini bilmiyorsun...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yok ben orta cagdan kaldım su an paticikte aforoz belgesiyle geziyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Süper reklam valla ama yani 1 insan evladi 4 tane ordan basket atamaz :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yok oyle bisey. direk kandirmaca var orda. hic bi insan oglu ole atamaaz.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Belki uzaylıdır[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 heh uzaylı taş atmak lazım ona taş:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: DynamicK, 25 Şubat 2005 21:24 tarihinde demiş ki: lol be bunu da tartışıyonuz ha :) atmadıgı bariz montaj var topun yukarı cıkısında neden kamera topu cekmiyor sanıyorsunuz :) top gidiyor ve 1 sn sonra yukarıdan aşagı iniyor sayı Sadece ilk baskette dediğin oluyor dierleri normal ama montaj olup olmadığını anlayan arkadaşlara danıştık sahanın küçük olabilceği hakkında karar kıldık yani bir göz şaşırtmacası var tabi eğer gerçekse o basketler güzelmiş[signature][hline]95 kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 O ati$lari yapmasi imkansiz.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 adam bileğiyle atıyor, öyle tek eliyle topu potaya yetiştirebilmek için savurmuyor. ve oradan bilekle atmak imkansız gibi göründü bana. ilkini de kendi atmıyor. ayrıca potalı atmıyor muydu? yanlış mı hatırlıyorum yoksa? oradan nasıl potalı atar ki bir insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 birde murat murathanoğlu'nun "leebron ceeeeeeyms" diye çığırışları süper uymuş :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Reklam amacina ula$di ama herkez reklami tarti$iyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: freeedom, 25 Şubat 2005 23:24 tarihinde demiş ki: 3'luk cizgisinden bile 4 tane ust uste atılmaz ole kolayca bide ordan adam sanki normal 3'luk atıyo gibi atıyor nasıl hala tartısıyosuznuz bariz montage yani ama estetik olmus tabi lol 3 luk cızgısınden 10 tanede rahat atarlar 20 tanede mrk etme ama tabı ben ılk ızledıgımde ne kadar gercek olmadıgını dusunsemde kıtlenıp kalmıstım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 lebron'un üçlük çizgisinden bile 10 tane 20 tane üstüste atması için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım adam mükemmel oyuncu da henüz şutları yeterli değil, atabilse zaten üçlük yarışmasına katılırdı hele reklamdakileri atıp atmadığını tartışmıyorum bile :) herşeyi bi yana koydum reklamdaki şutları soksa topun basket boyunca havada süzülüşünü izlerdik, ama her şut aynı teknikle çekilmiş ve sadece atışıyla çembere girişini görüyoruz[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar