Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lebron james reklamda gercekten o basketleri atıyor mu

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Bildiğim kadarıyla atıyor ama arka arkaya atmıyor sahneler tekrar çekilerek falan yapılıyor. Ama bildiğim kadarıyla atıyor ki ben bi nba oyuncusunun o uzaklıktan atmasına çok şaşırmıyorum açıkcasıda arka arkaya 4 tane biraz abartı evet[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Sosyal ağlarda paylaş

LeBron topu atıyor ama farkettiyseniz topu hiç tepede göremiyoruz. İsterseniz şşin tekniğinide anlatabiirim ama şuan uygun kelimeleri toparlayamadım kafamda. Yoğun talep olursa anlatmak için uğraşırım[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 25 Şubat 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
lol be bunu da tartışıyonuz ha :)
atmadıgı bariz montaj var topun yukarı cıkısında neden kamera topu cekmiyor sanıyorsunuz :)

top gidiyor ve 1 sn sonra yukarıdan aşagı iniyor sayı

Sadece ilk baskette dediğin oluyor dierleri normal ama montaj olup olmadığını anlayan arkadaşlara danıştık sahanın küçük olabilceği hakkında karar kıldık yani bir göz şaşırtmacası var tabi eğer gerçekse o basketler güzelmiş[signature][hline]95 kg
Sosyal ağlarda paylaş

adam bileğiyle atıyor, öyle tek eliyle topu potaya yetiştirebilmek için savurmuyor. ve oradan bilekle atmak imkansız gibi göründü bana. ilkini de kendi atmıyor. ayrıca potalı atmıyor muydu? yanlış mı hatırlıyorum yoksa? oradan nasıl potalı atar ki bir insan?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
freeedom, 25 Şubat 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
3'luk cizgisinden bile 4 tane ust uste atılmaz ole kolayca bide ordan adam sanki normal 3'luk atıyo gibi atıyor nasıl hala tartısıyosuznuz bariz montage yani ama estetik olmus tabi

lol 3 luk cızgısınden 10 tanede rahat atarlar 20 tanede mrk etme

ama tabı ben ılk ızledıgımde ne kadar gercek olmadıgını dusunsemde kıtlenıp kalmıstım :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

lebron'un üçlük çizgisinden bile 10 tane 20 tane üstüste atması için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım
adam mükemmel oyuncu da henüz şutları yeterli değil, atabilse zaten üçlük yarışmasına katılırdı

hele reklamdakileri atıp atmadığını tartışmıyorum bile :)

herşeyi bi yana koydum reklamdaki şutları soksa topun basket boyunca havada süzülüşünü izlerdik, ama her şut aynı teknikle çekilmiş ve sadece atışıyla çembere girişini görüyoruz[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...