Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruhumu satiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaca gider bilmiyorum sanirim 5 para etmez ama saticam genede "san ve sohretten" acik arttirmaya basliorum. Varmi arttiran?[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
uykum ile açık arttırmaya katılıyorum. O kadar çok uykum varki, Denizi doldurur! Ve benim uyumamam lazım. Uykumu verdim gitti!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
kardeş 12x taksit varsa alırım..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Yoktur

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
Du ben bi bizim bilader arıyodu.
-Hişt diyablo gel la...
-Heh böyür...
-Bak ruhunu satan bi ark var.
-Hehe kaça satıyomuş ?
-Bilmem açık arttırmada.
-Dur ben bi bunun ailesini falan öldiriyim de aklı başına gelsin... para mara istemesin...
-Ehe yazık la çocuğa.
-Nhahaha ne yazığı lan şeytanım ben hiç acımam !
-Tamam canım sen bildiğin yöntemleri yap ben kapora veririm ona aman mazallah ruhunu sana değil de başka bi diyabloya satar...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
takas düşünürmüsün?[signature][hline]Smanchi US-Warsong
Smanchi EU-BL
Apache EU-BL

So Soon I'll be a HERO, So soon i will be more bored!

Account lar iyi fiyatlara satılınabilir
2 tane US 1 tane EU var.

Mesaj tarihi:
ya ben seviyorum kendimi sadece ruhumu satacam. yoksa vucudumu seviyorum. onu satmam zaten. olmek gibi bir istegim yok. sadece ruh satiyorum. ama karsiliginda sohret ve zenginlik istiyorum.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
  • Yeni Oluştur...