Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruhumu satiyorum

UrZa

Öne çıkan mesajlar

kaca gider bilmiyorum sanirim 5 para etmez ama saticam genede "san ve sohretten" acik arttirmaya basliorum. Varmi arttiran?[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

Du ben bi bizim bilader arıyodu.
-Hişt diyablo gel la...
-Heh böyür...
-Bak ruhunu satan bi ark var.
-Hehe kaça satıyomuş ?
-Bilmem açık arttırmada.
-Dur ben bi bunun ailesini falan öldiriyim de aklı başına gelsin... para mara istemesin...
-Ehe yazık la çocuğa.
-Nhahaha ne yazığı lan şeytanım ben hiç acımam !
-Tamam canım sen bildiğin yöntemleri yap ben kapora veririm ona aman mazallah ruhunu sana değil de başka bi diyabloya satar...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben seviyorum kendimi sadece ruhumu satacam. yoksa vucudumu seviyorum. onu satmam zaten. olmek gibi bir istegim yok. sadece ruh satiyorum. ama karsiliginda sohret ve zenginlik istiyorum.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...