Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araplar hakkında yeni izlenimlerim..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
bega, 09 Ağustos 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
Bi ilk sayfadaki dugunle ilgili benim duyduklarim dogru mu?
Dügün sirasinda, kadin ve erkeklerin farkli yerlere oturtulup, erkek kisminda Kuran okunmus, kadin kismina dev ekrandan goruntusu yansitilmis. Ve icki degmesin diye Arabistan'da 10bin yeni bardak ürettirilip, bunlar getirtilmis Ciragan'a.

Doğru değil. Bu dediğin düğünde değil kına gecesinde oldu ve normal bişeydi. erkeklerin yemeğinde evet kurandan bazı kısımlar okundu normal şeyler..

said:
armra, 09 Ağustos 2005 12:34 tarihinde demiş ki:
aman yaz çok lazım ya

arabını ..

Bu forumda sadece senin olmadığını varsayarsak böyle saçma ve gereksiz bir yorumu yazmış olmanı senin olduğun kadar lüzumsuz buldum. arabını .. lafında da koyduğun iki nokta küfürünü çok saklıyo diyemeyiz. o küfürleri kendine sakla bence.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

Arapları olmadıkları gibi göstermeye çalışmak kadar lüzumsuz değil armra'nın yazdıkları.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 09 Ağustos 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
Arapları olmadıkları gibi göstermeye çalışmak kadar lüzumsuz değil armra'nın yazdıkları.
sanki arapları yüceltmek için yazmış bunları. görmüş birşeyler onları yazmış. olmadıkları gibi gösterme çabası değil bence.

araplarla ilgili fikrimi sorarsanız, ben sevmem. neden bilmiyorum. pis diye duymuştum. her halkın içinde pisi temizi vardır. arapların en zengini bu adamlar, sosyete, tabii ki halk gibi değil onlar. elaidi onları gördüğü için böyle yazmış. ama ben genel olarak pek eğitimli tipler olmadıklarını falan düşünüyorum. (bilmiyorum bizimki de cahillik, pek bişey bilmiyorum aslında) neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 09 Ağustos 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
Arapları olmadıkları gibi göstermeye çalışmak kadar lüzumsuz değil armra'nın yazdıkları.

heryerde laf sokucam diye artık beyin hücrelerini yedin bitirdin fedaykin.. biraz da mantıklı yapmaya çalışsan şu işi dicem boşuna ölmedi adamın hücreleri..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım inanın canlı olarak kıymetliler. ancak nairobinin düzlüklerinde de kıymetli canlılar vardır. arap kültürü bir facia o kültürde büyüyüp kaçıyor millet.

içki değmemiş; otuz bin altın işlemeli bardak, Bekir Coşkun'un yazısı

İçki değmemiş bardaklar...

BEN İçki değmemiş bardak ilk kez duyuyorum.

Suudi Arabistanın önemli devlet adamı Şeyh, kızının İstanbuldaki düğünü için içki değmemiş otuz bin altın işlemeli bardak siparişi verince duydum.

Gözüm bizim evdeki içki değmiş bardaklara takılıyor.

Cehennemde cayır cayır yanasıcalar rafta sıra sıra duruyorlar. Sık sık devirdiğim için içki değmişliğinden şüphelendiğim sarhoş sürahinin önünde...

Hatırlıyorsunuzdur, AKP iktidara geldiği günlerde bazı milletvekilleri Meclisteki su bardaklarını görünce Bunlar rakı bardağına benziyor diyerek geri göndermişlerdi, rakı bardağına benzemeyen bardaklar alınmıştı.

Aynı kafa bir yerde kesişiyor.

CHPliler ise Su içince niye sarhoş olduklarını anlamışlardı.

İçki değmemiş bardak yanında, üç bin sarhoş oturmamış sandalye de sipariş verebilirdi Şeyh.

Üzerine içki konulmamış bin masa...

İçinden sarhoş geçmemiş otuz otel kapısı...

Ne bileyim ben?..

*

Şeyh dünyanın en büyük yatlarından birisi ile İstanbula geldi, konuklarını 17 özel jet taşıdı.

Yüz limuzin hizmet veriyor.

Düğün için Çırağan Saraynın bahçesine 40 palmiye ağacı ile 100 çam özel yerlere dikildi.

Ve Paşabahçeye otuz bin içki değmemiş altın işlemeli bardak yaptırıldı.

*

Nasıl olsa ABD askerlerinin postalları değdiğinden bu yana, dünya petrol gelirinin büyük bölümü Suudi Arabistan şeyhlerinin cebine daha emin akmaya devam ediyor.

Kutsal topraklar ecnebi ordularının işgalinde.

Halkın yoksulluğu yetmiyormuş gibi, başlarına kaç senedir bomba yağıyor. Kolu ve bacakları kopmuş çocuk sayısı binlerce.

Babaları-anneleri öldürülmüş kara gözlü çocukları artık yetimhaneler almıyor.

ABD-İngiltere ve diğerleri Suudi Arabistan ile işbirliği yaparak petrolü Batıya taşıyorlar.

Tüm bu evrensel gasp ve cinayetler Müslüman eli değmeden elbette olmuyor.

*

Ben içki değmemiş bardak ilk kez duyuyorum.

Ve dünden bu yana, Müslüman toplumların akıl değmemiş kafaları yüzünden neler çektiklerini düşünüyorum.

-----------------------------------------------------
düğünden haber geçen her kanal arapların türban takmamasındn bahsetti . neyse bazı insanlar arap görünce, bi halt gördüklerini sanıyorlar. neyse.

yanılmıyorsam mehmet ali birand ya da öyle ünlü bir gazeteciydi, arap prenslerinden biriyle (aklıma geldi; bi arkadaşım bu arapların kendilerine prens kral demelerine o kadar kızıyordu ki anlatamam. bunlar aslan yürekli richard hikayeleri ile büyümüş orospu çoccukları diyordu.) ropörtaj yapıyordu. tabi kadın hakları gibi konulardan bahsediyorlardı. bakan mıydı neydi bu prens adam aynen şöyle söyledi: bu tesettürü islama türkler soktu. bizim de başımız bu konuda sıkıntılı.

afalladım gazeteci de afalladı. adam gayet ciddiydi. yakar top bilir misin ?[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı

[Bu mesaj armra tarafından 09 Ağustos 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O araplar içki değmemiş bardak istedi diye bütün araplar öyle olacak diye birşey mi var ?
Siz ağlayın daha niye bizi sevmiyorlar diye, almanyada klozet görmemiş türkler klozet kapaklarının üstüne sıçıyor, o yüzden türkleri primitif zannediyor avrupa.

Yıllarca bu yüzden ağlayıp kıçını yırtmış insanlar neden aynısını araplara yapar anlamam.

Arapları çok sevdiğim söylenemez bu arada.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

Düğünün içinde olmayan kimsenin düğün hakkında kesin ve net bilgileri yok. O yüzden basında çıkan haberlere inanmayın derim. Yazılar da yalan haberlere göre yazılan yazılar. Haberler doğru olsaydı haklı sayılabilecek şeyler.

@uncla hayır en pis milleti değil. hindistana bir git derim. kendi milletimiz kendi çevremizle sınırlı değil. [signature][hline] ÜÇ Ayarcılar

[Bu mesaj elaidi tarafından 09 Ağustos 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunun inanmakla ne alakası var ?

araplar ya da marslılar beni germez kültür meselesi.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi olarak değer verdiğim bir organizasyondu. insanlarına da saygım vardı. o yüzden hiç bi zaman kimseye adam gibi bilgi vermedim düğün hakkında. bi katılmış burnu havaya kalkmış diye de laf çıkabilir umrumda değil ama ben yine de bilgi vermicem.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...