Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadaslar her zamanki gibi oyuna girecektim birden char secme bolumu gitmis realm secme ekrani geldi oyundada yeniyim isin icinden cikamadim charlar silindimi simdi ne yapmam lazim burning legionda oynuyodum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Her hafta çarşamba saat 5 ile 12 arasında bakım yapılıyor serverlara, telaşlanacak birşey yok 12 civarlarında tahminen geri girersin.[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Çarşambaları bakım var.İlk kez iş çıkmadı çarşamba günü kaçda acılıcak bilmiyorum oynayamıyorum ve acı çekiyorum acı vereceğim yerde..[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yanlislikla prudmoree secmisim:( burnig legiondaki charlar gitmemistir isallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çarşamba bakııım lütfen telefonularınızı ayarların veya kendinize hemen bi duvar takvimi alın.. yada pc nizde işaretleyin.. 12:00 a kadar kapalı..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya bugün unutmuşum çarşamba olduğunu 6.30 gibi kalktım 07.00 Chest'ine yetişmek için, bi baktım girmiyo..uykuda tutmadı 12'ye kadar beklicez.. neyse çoğu gitti azı kaldı, bir buçuk saat :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tesekkür ederimorayi anladimda son msg imi cvplaryabilirseniz sevinirim icim icimi yiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hayır hiçbirşey olmaz.[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oh cok tesekkür ederim herkese icim rahatladi kusura bakmayin newbiee yiz iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hepimiz newbieyiz :D sana özel bişi yok.. daha oyunda bilmediğim neler var bi de lvl 60 ız.. :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destino Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kafayı yiyecem 4. gunum cd yi almama ragmen oyuna giremedim... onceki gunler acc aktiflestirme sorunum vardı sımdı de 1.6.0 versiyonu istiyor oyuna girmek icin... ama dun geceden beri arıyorum versiyonu dowland edebilecegim bir tane site bulamadım... bu gun artık oynamak istiyorum yardım edebilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: destino, 10 Ağustos 2005 10:48 tarihinde demiş ki: kafayı yiyecem 4. gunum cd yi almama ragmen oyuna giremedim... onceki gunler acc aktiflestirme sorunum vardı sımdı de 1.6.0 versiyonu istiyor oyuna girmek icin... ama dun geceden beri arıyorum versiyonu dowland edebilecegim bir tane site bulamadım... bu gun artık oynamak istiyorum yardım edebilecek biri var mı? forumda arama seçeneğini kullan patch yaz , son başlıklara bak. bir tanesinde patch adresi olmalı , en olmadı blizzard downlader son patch indirmeye çalışır , o da 170 MB civarlarında.[signature][hline]valandil ownz j0o! bir eğlencemizin de sonuna geldik WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 http://www.wowguru.com/patches/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 serverlar geldi hadi gene iyiyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar