Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 +7 wood staff çıktı :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya bu nasıl oyundur arkadaşlar oyuna giriyorum 10 sn geçiyo oyun kilitleniyo fps normal bağlantı 1024 valla acaip lagg var flash atıyorum işlemiyo 2.yi atıyorum işlemiyo 3.atıyorum işlemiyo sonra bırakıyorum bu nedir ya böle olacak sa hiç gelmesin kag var dedim 375 exp kaybettim bu neya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya diez e giremıyom herkes charlar silnmiş diyo bagıroro neler oluyorrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 lvl 35 im elimde elixir +6 flame damage 48 staff var ona yahu kecoon dan çıktı bide bu arada tp ücreti 17k beyler dikkatinizi çektimi bilmem in. böle kalmaz yoksa butun para tp ye gidecek valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Japkolan bu :D[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hani 70 lvl +10 itemlerle başlıoduk hevesimiz kursagımızda kaldı :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 öl daha iyi[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bence Ke Ko yu aratacak bize :D bana öle gelior :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ne gibi yane :D söle bi bakem :D ya şifreni versene bende girem bakam :D[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 halaa valid version dior[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oyunda çok bug var örnek veriim inn hostes e itemlerimi koyddum chitin falan var 16 tane bus çıktı toplam her şeyimi koydum 10 dakka sonra bi geldim hiç bişiy yok :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar